Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cristian Tudor Bacanu - numit in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

România Liberă România Liberă,
Cristian Tudor Bacanu - numit in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei

Cristian Tudor Bacanu a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Justitiei, printr-o . continuă pe România Liberă

Cristian Tudor Bacanu, numit secretar de stat in Ministerul Justitiei

Cristian Tudor Bacanu a fost numit secretar de stat in Ministerul Justitiei, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicata vineri in Monitorul Oficial.

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, functie pe care o ocupa de la inceputul lui 2017.

Cristian Bacanu numit secretar de stat la Justitie si Cristina Buzasu, nou consilier al primului-ministru

Guvernul Orban este foarte activ in aceste zile, astfel ca noi numiri au loc in aparatul de stat. Ministerul de Justitie are un secretar de stat nou, iar Cancelaria primului-ministru va avea o consiliera la afacerile europene.

Cristian Tudor Popescu, despre greselile pe care Dancila le-ar fi facut in cadrul CEx: Ce se intampla la PSD e un soi de macel

Cristian Tudor Popescu a menionat semnele de slabiciune pe care Viorica Dancila le-a facut in cadrul CEx de marti seara. Premierul a plans la sedinta CEx pentru ca s-a simtit jignita de afirmatiile f?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )