Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Hotnews Hotnews,
 Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Madalin Voicu, dat afara de la Ministerul Culturii, dupa ce Orban a fost acuzat ca il asteapta cu bratele deschise in PNL

Premierul Ludovic Orban l-a demis, joi, peMadalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotararea urmand a fi publicata in Monitorul Oficial, potrivit unui anunt al.

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, functie pe care o ocupa de la inceputul lui 2017.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Lia Olguta Vasilescu, reactie exploziva dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Ludovic Orban: Am mai demis un rand de reprezentanti ai PSD, printre care Olguta Vasilescu

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca a mai demis un rand de reprezentanti PSD din aparatul de stat, adaugand ca placerea cea mai mare a fost eliberarea din functia de consilier al.

Claudia Prisecaru, fosta colaboratoare a securitatii, eliberata din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe Claudia-Florina Prisecaru din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor Publice MFP). Aceasta, potrivit unor surse din institutie, ar fi o apropiata a fostului ministru Eugen Teodorovici. Ea s-a remarcat recent prin faptul ca o Hotarare care nu e definitiva) a Curtii de apel Bucuresti arata ca a fost colaboratoare a securitatii in perioada comunista.

Ludovic Orban a anuntat care este consilierul din Guvernul Dancila la care nu renunta

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va continua colaborarea cu unul dintre consilierii onorifici ai fostului premier Viorica Dancila. Fostul international Gheorghe Popescu va pastra functia de consilier.

Ludovic Orban a decapitat conducerea ANSVSA

Premierul Ludovic Orban i-a eliberat joi din functie pe presedintele si pe unul dintre vicepresedintii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor. Potrivit unor decizii ale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )