Libnet.ro
UNICEF

20:15

Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Adevărul Adevărul,
Madalin Voicu, eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, functie pe care o ocupa de la inceputul lui 2017. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban l-a demis pe Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia pentru revocarea lui Madalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, informeaza Guvernul. Deputatul USR Iulian Bulai a atras atentia joi dimineata ca Madalin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii ramas in functie dupa schimbarea guvernului.

Marea depesedizare, la final: Madalin Voicu, ultimul PSD-ist eliberat din functie de Ludovic Orban

Marea depesedizare a ministerelor si institutiilor publice, anuntata de premierul Ludovic Orban, a ajuns la final. Madalin Voicu, singurul membru PSD care a scapat de primele valuri de demiteri, a fost eliberat.

Claudia Prisecaru, fosta colaboratoare a securitatii, eliberata din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor

Premierul Ludovic Orban a demis-o pe Claudia-Florina Prisecaru din functia de secretar general adjunct la Ministerul Finantelor Publice MFP). Aceasta, potrivit unor surse din institutie, ar fi o apropiata a fostului ministru Eugen Teodorovici. Ea s-a remarcat recent prin faptul ca o Hotarare care nu e definitiva) a Curtii de apel Bucuresti arata ca a fost colaboratoare a securitatii in perioada comunista.

Madalin Voicu, dat afara de la Ministerul Culturii, dupa ce Orban a fost acuzat ca il asteapta cu bratele deschise in PNL

Premierul Ludovic Orban l-a demis, joi, peMadalin Voicu din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotararea urmand a fi publicata in Monitorul Oficial, potrivit unui anunt al.

Prefectul de Vaslui eliberat din functie la cerere

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Andrei Popica, a fost eliberat din functie la cerere, a anuntat seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca. Reprezentantul Executivului a afirmat, ca opinie personala, ca probabil prefectul de Vaslui a cerut eliberarea in urma rezultatului slab obtinut de candidatul PSD in Vaslui.

Marcello Lippi a demisionat din functia de selectioner al Chinei

Italianul Marcello Lippi a demisionat din functia de selectioner al nationalei Chinei dupa infrangerea suferita joi, 2-1, in fata Siriei, la Dubai, in preliminariile CM 2022 din Qatar, scrie Reuters.

Olguta Vasilescu: Ludovic cel mic m-a demis din functia de consilier onorific. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti?

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, social-democrata Lia Olguta Vasilescu, a reactionat miercuri la anuntul premierului Ludovic Orban potrivit caruia a fost demisa din functia de consilier al sefului Executivului, spunand ca era vorba despre o functie onorifica, care nu era remunerata si ca mandatul sau incetase oricum, odata cu al lui Dancila.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

Cine e singurul secretar de stat al PSD pastrat la Ministerul Culturii

Madalin Voicu este singurul secretar de stat social-democrat de la Ministerul Culturii care nu a fost demis de Ludovic Orban. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca fostul deputat PSD ar fi discutat cu premierul sa-l mai pastreze in functie pentru o perioada.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )