Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist Roman

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist Roman

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza de la alegerile parlamentare care tocmai s-au incheiat, ar fi aparut dupa ce PSD a abandonat discursul antieuropean si nationalist, amintind de Partidul Comunist Roman, sustine jurnalistul Cristian Tudor Popescu. continuă pe Antena3

Gazetarul Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist

AUR, una dintre cele mai mari surprize ale alegerilor parlamentare din 2020, aparuta ca o formatiune aproape necunsocuta, este asemanat de gazetarul Cristian Tudor Popescu cu Partidul Comunist.

Cristian Tudor Popescu, declaratii controversate despre eticheta spirtului Mona: E cretina de ani de zile O batjocura la adresa cadrelor medicale

Critstian Tudor Popescu este de parere ca actuala eticheta a spirtului Mona este o batjocura la adresa cadrelor medicale, dupa cum a afirmat la Digi24. Gazetarul sustine ca imaginea, care prezinta o.

Tanczos Barna (UDMR): Consideram ca AUR nu isi are locul intr-un Parlament democratic, in secolul XXI

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza acestor alegeri parlamentare, nu isi are locul in secolul XXI, intr-un Parlament democratic. El a mai precizat ca.

AUR: UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei. Vrem interzicerea partidelor pe criterii etnice

Alianta pentru Unirea Romanilor a transmis ca UDMR este partidul care nu ar avea ce sa caute in Parlamentul Romaniei si ca vrea modificarea Constitutiei pentru a interzice formatiunile politice pe criterii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )