Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanczos Barna (UDMR): Consideram ca AUR nu isi are locul intr-un Parlament democratic, in secolul XXI

B1 B1,
Tanczos Barna (UDMR): Consideram ca AUR nu isi are locul intr-un Parlament democratic, in secolul XXI

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza acestor alegeri parlamentare, nu isi are locul in secolul XXI, intr-un Parlament democratic. El a mai precizat ca. continuă pe B1

TANCZOS BARNA (UDMR): AUR nu-si are locul intr-un Parlament democratic

Senatorul Tanczos Barna spune ca UDMR este interesata de formarea unui guvern de centru-dreapta si ca va negocia cu formatiuni aflate in aceeasi familie de partide politice la nivel european, dar in ceea ce priveste formatiunea AUR, care a fost surpriza alegerilor parlamentare 2020, considera ca un astfel de partid nu-si are locul, in anul 2021, in Parlamentul Romaniei.

AUR: UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei. Vrem interzicerea partidelor pe criterii etnice

Alianta pentru Unirea Romanilor a transmis ca UDMR este partidul care nu ar avea ce sa caute in Parlamentul Romaniei si ca vrea modificarea Constitutiei pentru a interzice formatiunile politice pe criterii.

Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist Roman

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza de la alegerile parlamentare care tocmai s-au incheiat, ar fi aparut dupa ce PSD a abandonat discursul antieuropean si nationalist, amintind de Partidul Comunist Roman, sustine jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist

AUR, una dintre cele mai mari surprize ale alegerilor parlamentare din 2020, aparuta ca o formatiune aproape necunsocuta, este asemanat de gazetarul Cristian Tudor Popescu cu Partidul Comunist.

UDMR da startul atacurilor de dupa alegeri: AUR nu-si are locul intr-un parlament democratic

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat duminica seara ca formatiunea AUR, surpriza alegerilor parlamentare 2020, nu isi au locul in secolul XXI intr-un parlament democratic, aratandu-si apoi speranta ca AUR isi va schimba atitudinea fata de comunitatea maghiara din Romania.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

RAFILA: Nu cred ca demagogia si festivismul isi au locul

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a afirmat dupa ce a votat ca demagogia si festivismul nu isi au locul si crede ca este momentul pentru intoarcerea la profesionisti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )