Libnet.ro
UNICEF

05:15

AUR: UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei. Vrem interzicerea partidelor pe criterii etnice

B1 B1,
AUR: UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei. Vrem interzicerea partidelor pe criterii etnice

Alianta pentru Unirea Romanilor a transmis ca UDMR este partidul care nu ar avea ce sa caute in Parlamentul Romaniei si ca vrea modificarea Constitutiei pentru a interzice formatiunile politice pe criterii. continuă pe B1

Tanczos Barna (UDMR): Consideram ca AUR nu isi are locul intr-un Parlament democratic, in secolul XXI

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat ca Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza acestor alegeri parlamentare, nu isi are locul in secolul XXI, intr-un Parlament democratic. El a mai precizat ca.

TANCZOS BARNA (UDMR): AUR nu-si are locul intr-un Parlament democratic

Senatorul Tanczos Barna spune ca UDMR este interesata de formarea unui guvern de centru-dreapta si ca va negocia cu formatiuni aflate in aceeasi familie de partide politice la nivel european, dar in ceea ce priveste formatiunea AUR, care a fost surpriza alegerilor parlamentare 2020, considera ca un astfel de partid nu-si are locul, in anul 2021, in Parlamentul Romaniei.

Kelemen Hunor, despre AUR: Nu era nevoie de o astfel de forta in Parlament. Ce a raspuns George Simion

Co-presedintele AUR, George Simion, sustine ca UDMR nu isi are locul in Parlamentul Romaniei si anunta ca vrea modificarea Constitutiei in sensul interzicerii formatiunilor politice pe criterii etnice.

Boris Volosatii candideaza in Parlamentul Romaniei din partea AUR

Candidatul Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR) in Camera Deputatilor din Parlamentul Romaniei, Boris Volosatii, a indemnat moldovenii cu cetatenie romana sa voteze la alegerile din 5 si 6 decembrie, sa puna stampila in dreptul numelui sau, pe pozitia a saptea. intr-oconferinta de presala IPN, Boris Volosatii a remarcat ca, votandu-l, vom putea reintregi tara, readuce demnitatea romaneasca la nivelul cerintelor timpurilor.

UDMR da startul atacurilor de dupa alegeri: AUR nu-si are locul intr-un parlament democratic

Senatorul UDMR Tanczos Barna a declarat duminica seara ca formatiunea AUR, surpriza alegerilor parlamentare 2020, nu isi au locul in secolul XXI intr-un parlament democratic, aratandu-si apoi speranta ca AUR isi va schimba atitudinea fata de comunitatea maghiara din Romania.

Directorul liceului Gheorghe Asachi din Chisinau ajunge deputat in Parlamentul Romaniei din partea AUR

Boris Volosatii, primul pe lista din diaspora la Camera Deputatilor, din partea Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), ajunge deputat in Parlamentul Romaniei, transmite IPN.

Cristian Tudor Popescu: AUR isi are originile in Partidul Comunist Roman

Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), surpriza de la alegerile parlamentare care tocmai s-au incheiat, ar fi aparut dupa ce PSD a abandonat discursul antieuropean si nationalist, amintind de Partidul Comunist Roman, sustine jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

RAFILA: Nu cred ca demagogia si festivismul isi au locul

Alexandru Rafila, candidat PSD pentru Camera Deputatilor, a afirmat dupa ce a votat ca demagogia si festivismul nu isi au locul si crede ca este momentul pentru intoarcerea la profesionisti,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )