Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cristian Tudor Popescu, despre renuntarea lui Victor Ponta la doctorat: Nu mai valoreaza doi bani, pur si simplu s-a schimonosit ca om

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, despre renuntarea lui Victor Ponta la doctorat: Nu mai valoreaza doi bani, pur si simplu s-a schimonosit ca om

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat decizia premierului Victor Ponta de a renunta la titlul de doctor, apreciind ca este al doilea gest uman al sefului PSD. Eu vreau sa cred ca domnul Ponta. continuă pe B1

Cristian Tudor Popescu: Ponta sa-si stearga din CV toate propulsarile turbo dintr-un fotoliu in altul. Sa demonstreze, in fine, ca e si el doctor in ceva

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu analizeaza, intr-un editorial publicat pe gandul. info, gestul premierului Victor Ponta de a renunta la teza si titlul de doctor. Victor Ponta nu recunoaste plagiatul .

Fundul sufletului lui Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu nu-i vinovat ca este inginer. Inginerii sunt oameni cumsecade, ei se ocupa de chestiuni practice. Leonardo da Vinci a fost si el inginer. A fost un om cumsecade, a facut o bicicleta, un automobil, un submarin si a incercat sa faca si un fel de deltaplan. Leonardo da Vinci a si pictat. Unii spun ca el a fost pictor, dar si inginer, iar nu invers - inginer, dar si pictor. Tot asa, unii spun despre Cristian Tudor Popescu ca este ziarist.

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre Guvernul anuntat de Victor Ponta pe Facebook

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, de la ora 11. 00 la Adevarul Live, lista cu ministri anuntata de premierul Victor Ponta pe Facebook.

Raspunsul Universitatii din Bucuresti la scrisoarea lui Victor Ponta: Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare

Universitatea din Bucuresti raspunde oficial la scrisoarea prin care Victor Ponta il notifica pe rector ca renunta la titlul de doctor in drept acordat in anul 2003. Cu privire la renuntarea la titlul de doctor, Universitatea va intreprinde toate demersurile necesare, anunta Universitatea, intr-un comunicat remis HotNews. ro. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor. Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral

Premierul Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor in drept, acordat in 2003 de catre Universitatea Bucuresti. Ponta a publicat o scrisoare adresata rectorului Universitatii, in care seful Executivului il notifica pe Mircea Dumitru ca renunta la titlu pentru ca de astazi avem un nou Ministru al Educatiei si Cercetarii si imi doresc ca mandatul acestuia sa fie plin de succes in atingerea obiectivelor sale, fara a fi perturbat de o tema care in timp a devenit eminamente politica. Amintim ca Universitatea din Bucuresti a anuntat ca Victor Ponta a plagiat in teza sa de doctorat, dar Ministerul Educatiei nu a luat in considerare decizia universitatiiVezi in articol scrisoarea integrala a lui Victor Ponta.

Raspunsul Universitatii Bucuresti privind solicitarea lui Victor Ponta de renuntare la titlul de doctor

Universitatea Bucuresti ii raspunde oficial lui Victor Ponta, cu privire la notificarea acestuia privind renuntarea la titlul de doctor in Drept. Premierul a anuntat marti pe Facebook ca a trimis marti o.

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept: Este un gest pe care trebuia sa il fac mai demult

Victor Ponta renunta la titlul de doctor in Drept, obtinut in anul 2003. Premierul a anuntat pe Facebook ca a trimis marti o scrisoare catre rectoratul Universitatii Bucuresti, in care notifica renuntarea.

Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti: Daca ar fi castigat alegerile prezidentiale, Victor Ponta ar mai fi facut anuntul ca renunta la titlul de doctor?

Profesorul Marian Popescu, seful Comisiei de Etica de la Universitatea Bucuresti care in 2012 a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a declarat pentru HotNews. ro ca anuntul lui Ponta ar putea determina Universitatea sa mai ceara o data anularea titlului de doctor. Dar acest anunt Victor Ponta l-a facut dupa ce a pierdut alegerile. Intrebarea este: daca ar fi castigat alegerile, ar mai fi facut acest anunt?, a spus pentru HotNews. ro profesorul Popescu.

Victor Ponta: Nu am date despre implicarea lui Liviu Dragnea in dosarul Bica. Orice ministru urmarit penal pleaca

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are niciun fel de informatie oficiala privind o implicare a vicepremierului Liviu Dragnea in dosarul fostei sefe a DIICOT, Alinei Bica. Ponta a precizat ca, in cazul in care se incepe urmarirea penala impotriva unui ministru, acesta se retrage imediat din Guvern.

Victor Ponta despre Traian Basescu: Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, ca intre el si Traian Basescu nu a existat niciun moment in care sa aiba incredere unul in altul sau sa se simpatizeze. Nu am avut niciodata un moment in care sa avem incredere unul in altul sau sa ne simpatizam, intotdeauna ne-am antipatizat, este o diferenta structurala, daca vreti. Probabil ca vi se intampla si dumneavoastra si altor oameni sa zici Pe omul acesta, de cand il cunosc si pana azi, de ani de zile, n-am putut sa ne intelegem, a precizat Ponta, intr-o emisiune la Romania TV, potrivit Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )