Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre politistii care au anchetat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre politistii care au anchetat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a acuzat dur modul superficial in care politistii au tratat disparitia Alexandrei Macesanu, fata omorata de Gheorghe Dinca. Care e justificarea. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre seful STS: Da-l in ... de cetatean!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat tacerea sefului STS, Ionel Vasilca, in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Este o vina imensa la fiecare. La acesta de la STS, iarasi atitudinea.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre reactia lui Klaus Iohannis in scandalul tragediei de la Caracal

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a taxat dur mesajul electoral al presedintelui Iohannis. Domnul Iohannis a folosit aceasta situatie fiind in campanie electorala. Guvernul s-a pus singur.

Dezvaluirea facuta de Cristian Tudor Popescu dupa ce Alexandra a fost macelarita in Caracal. Cum a murit tanara

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat moartea Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani, care ar fi fost macelarita de un mecanic auto in Caracal. Un copil a chemat statul roman in.

Prietena Simonei Halep face dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon: Sunt impreuna de cand era junioara

Daniela Hantuchova, fosta jucatoare de tenis si prietena cu Simona Halep, a facut dezvaluiri despre campioana de la Wimbledon. Hantuchova a vorbit despre preparatorul fizic al numarului 4 mondial, Teo Cercel, despre care a spus ca a contribuit enorm la ascensiunea Simonei. Daniela Hantuchova, despre Simona Halep si Teo Cercel: Sunt impreuna de cand era .

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

EXCLUSIV Explicatiile unui medic stomatolog despre dintii care ar fi fost descoperiti in casa groazei din Caracal

Cazul de la Caracal este unul mediatizat indelung, iar o intreaga tara priveste revoltata cum toate informatiile ar conduce spre o interventie esuata a autoritatilor. Pe internet circula multe detalii din ancheta si poze cu ramasitele gasite in locuinta lui Gheorghe Dinca, despre care se crede ca ar fi umane. De cateva zile, echipe de .

Digi 24: CTP: Ce au in comun politistii si criminalul din Caracal?

Daca politia ar fi intervenit in cazul Luiza Melencu, atunci nu s-ar fi petrecut al doilea caz, cu Alexandra Macesanu. E vorba de trei luni si ceva in care i-a durut fix in pix pe toti: politisti, procurori, toata armata aia de la Caracal, spune gazetarul Cristian Tudor Popescu.

CTP, despre atitudinea sefului STS: Da-l in mortii ma-sii de cetatean!

Invitat la Digi 24, Cristian Tudor Popescu a facut mai multe declaratii despre conflictul politic dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis, dar mai ales despre cazul de la Caracal, criticand dur reactia autoritatilor si loialitatea celor din functii publice importante fata de politicieni care i-au numit, nu fata de cetateni.

CTP, despre crima de la Caracal: Noi, adultii acestei tari, in care ea a avut incredere cand a sunat la 112, i-am inlesnit chinul si moartea

Cristian Tudor Popescu a intrat in direct, vineri seara, la Digi 24 pentru a comenta cazul crimei care a zguduit intreaga tara. Acesta a declarat ca este prea coplesit de emotii cand se gandeste la Alexandra, fata ucisa la Caracal, si nu poate vorbi liber pe acest subiect, preferand sa citeasca un text scris in prealabil.

Digi 24 - CTP: S-a spus despre doamna Dancila ca este proasta lui Dragnea. Este o hiena politica pur-sange

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat-o in termenii cei mai duri pe Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca ia in calcul un referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )