Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre reactia lui Klaus Iohannis in scandalul tragediei de la Caracal

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre reactia lui Klaus Iohannis in scandalul tragediei de la Caracal

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a taxat dur mesajul electoral al presedintelui Iohannis. Domnul Iohannis a folosit aceasta situatie fiind in campanie electorala. Guvernul s-a pus singur. continuă pe Antena3

Dezvaluirea facuta de Cristian Tudor Popescu dupa ce Alexandra a fost macelarita in Caracal. Cum a murit tanara

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat moartea Alexandrei Macesanu, tanara de 15 ani, care ar fi fost macelarita de un mecanic auto in Caracal. Un copil a chemat statul roman in.

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Ivan Diacov, dezvaluiri despre Iurie Bolboceanu: Pentru sume mari de bani aranja la munca procurori si viceministri. Dosarul de prafuieste la Procuratura

Ex-procurorul municipiului Chisinau, Ivan Diacov, a indemnat opinia publica sa nu mai faca erou din fostul deputat PDM Iurie Bolboceanu, condamnat la 14 ani de inchisoare pentru tradare de patrie, care a facut cu mai multe dezvaluiri despre PDM si Vlad Plahotniuc la o emisiune de la TV8 miercuri, 24 iulie, dupa ce Curtea de Apel Chisinau a trimis dosarul acestuia la rejudecare si l-a eliberat din detentie.

Cazul Caracal in presa internationala: BBC relateaza despre reactia intarziata a autoritatilor; Reuters si AFP descriu protestele de sambata seara

Cazul Alexandrei, fata de 15 ani disparuta in Caracal si care se banuieste ca a fost violata si ucisa, desi ea a reusit sa sune la 112 de pe telefonul agresorului insa autoritatile au gasit adresa dupa 19 ore, este dezbatut si in presa straina. Astfel, un reportaj BBC vorbeste despre reactia intarziata a autoritatilor, iar Reuters si AFP descriu protestele de sambata seara.

Digi 24 - CTP: S-a spus despre doamna Dancila ca este proasta lui Dragnea. Este o hiena politica pur-sange

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat-o in termenii cei mai duri pe Viorica Dancila, dupa ce a anuntat ca ia in calcul un referendum pentru inasprirea pedepselor pentru crima, viol si pedofilie.

CTP, despre crima de la Caracal: Noi, adultii acestei tari, in care ea a avut incredere cand a sunat la 112, i-am inlesnit chinul si moartea

Cristian Tudor Popescu a intrat in direct, vineri seara, la Digi 24 pentru a comenta cazul crimei care a zguduit intreaga tara. Acesta a declarat ca este prea coplesit de emotii cand se gandeste la Alexandra, fata ucisa la Caracal, si nu poate vorbi liber pe acest subiect, preferand sa citeasca un text scris in prealabil.

Digi24: CTP comenteaza declaratiile Vioricai Dancila despre 10 august: O zicere pentru pitecantropi!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca Viorica Dancila nu s-a distantat de Liviu Dragnea, ba ii reia chiar bucati din discurs, din calcul politic. Iar atunci cand vorbeste despre protestele din 10 august, ea lucreaza cu tertipul: Nu spun, da zic, a aratat CTP intr-o interventie telefonica la Digi24, dupa ce Viorica Dancila a acordat un interviu postului de televiziune.

CTP, despre strategia Vioricai Dancila pentru castigarea alegerilor: Nu spun, dar zic

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara la Digi 24 strategia candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spunand ca premierul pastreaza bucati din discursul lui Dragnea.

Calin Popescu Tariceanu, despre crima de la Caracal: Ar trebui sa se discute despre demisii la nivel inalt si despre o reforma profunda a STS

Presedintele ALDE si al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut primele declaratii referitoare la cazul care a socat o tara intreaga, crima de la Caracal, in urma careia o adolescenta a fost violata s.

Calin Popescu Tariceanu, despre modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal: Anumite institutii nu-si fac treaba. Directorul STS ar trebui demis

Presedintele Senatului si al ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit la Subiectiv despre neregulile descoperite in modul in care s-a actionat in cazul tragediei din Caracal. Rezulta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )