Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cristian Tudor Popescu, reactie bizara dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Antena3 Antena3,
 Cristian Tudor Popescu, reactie bizara dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a declarat entuziasmat de victoria Simonei Halep la Australian Open, dupa aproape patru ore de joc. Opriti asta! E inuman!, nu m-as fi putut abtine sa strig. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu: Cum a ajuns Viorica Dancila sa fie propusa premier? Prin refuzuri repetate ale unor grei ai partidului

Cristian Tudor Popescu a criticat propunerea de premier facuta de catre social-democrati. Jurnalistul a mai spus ca a ajuns sa fie propusa ca urmare a numeroaselor refuzuri ale celorlalti membri.

Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu o MAIMUTA: Nu pot sa ma abtin ...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dancila cu pavianul cu mantie. incep sa ma gandesc ca Susanica Gadea membra marcanta a regimului ceausist) sau Maria Bobu.

Cristian Tudor Popescu, despre terorismul fiscal, fuga PSD-istilor de guvernare si... Vasilica

Viorica Vasilica Dancila e net inferioara lui Sevil Shhaideh, respinsa de presedintele Klaus Iohannis, a sustinut Cristian Tudor Popescu. Nu stie decat sa spuna da si asa se va i.

Cristian Tudor Popescu, derapaj in direct la TV. A desfiintat-o pe Viorica Dancila, la o zi dupa ce a numit-o maimuta

Cristian Tudor Popesculanseaza un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al Romaniei,Viorica Dancila. Dupa ce marti seara, la un post de televiziune,a asemanat-o cu o maimuta, ac.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

CTP, reactie virulenta dupa ce Viorica Dancila a fost desemnata premier: Aceasta doamna e o bataie de joc pentru Romania. E o vida

Cristian Tudor Popescu lanseaza un val de critici la adresa Vioricai Dancila, desemnata de presedintele Klaus Iohannis sa preia functia de premier. Jurnalistul a declarat, la Digi 24, ca prim-ministrul.

Cristian Tudor Popescu si Ion Tiriac au plecat sa joace tenis. Ce i-a spus magnatul la un moment dat

CTP este de parere ca partida dintre Simona Halep si Lauren Davis trebuia sa se termine la egalitate, asta daca regulamentul din lumea tenisului ar fi permis acest scor. Jurnalistul si-a reamintit apoi de un meci.

CTP, entuziasmat dupa victoria magnifica a Simonei Halep: Nu mi-am inchipuit ca exista asa ceva!

Cristian Tudor Popescu aseaza meciul dintre Simona Halep si Lauren Davis la intersectia dintre tenis si cinema.

Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)

Simona Halep a oferit chiar la nivelul terenului prima impresie dupa victoria in doua seturi obtinuta in fata canadiencei Eugenie Bouchard, joi, in turul doi la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )