Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristian Tudor Popescu, reactie de senzatie dupa victoria lui Halep in fata Sarapovei

Antena3 Antena3,
 Cristian Tudor Popescu, reactie de senzatie dupa victoria lui Halep in fata Sarapovei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat prima victoriei a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova. Simona a facut poate cel mai important meci al carieri ei de pana acum. Nu. continuă pe Antena3

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit cumpoate fi intrerupt sirul esecurilor Simonei Halep, in fata Mariei Sarapova,la capatul meciului din optimile de la China.

CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a castigat in fata Mariei Sarapova, in optimi, la Beijing.

Tuncay, reactie surprinzatoare dupa ce s-a scris ca s-a mutat cu fosta sa asistenta: Nu vad niciun motiv de a o ascunde

Tuncay Ozturk a avut o prima reactie, pe Facebook, dupa ce presa tabloida a scris ca s-a mutat impreuna cu fosta sa asistenta, aceeasi femeie pentru care ar fi fost parasit de Andreea.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria istorica in fata Mariei Sarapova!

Simona Halep a declarat, miercuri, ca evolutia buna din meicul cu Maria Sarapova este rezultatul muncii depuse dupa ce a fost eliminata de rusoaica, in turul I al US Open. A fost un meci.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )