Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Adevărul Adevărul,
CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a castigat in fata Mariei Sarapova, in optimi, la Beijing. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Mariei Sarapova, dupa infrangerea cu Halep: A facut cel mai bun meci impotriva mea

Sarapova a laudat evolutia Simonei Halep de miercuri, de la China Open, spunand ca adversara ei a facut cea mai buna partida din cele opt jucate impreuna. Cred ca a facut un meci.

Cristian Tudor Popescu, reactie de senzatie dupa victoria lui Halep in fata Sarapovei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat prima victoriei a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova. Simona a facut poate cel mai important meci al carieri ei de pana acum. Nu.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria istorica in fata Mariei Sarapova!

Simona Halep a declarat, miercuri, ca evolutia buna din meicul cu Maria Sarapova este rezultatul muncii depuse dupa ce a fost eliminata de rusoaica, in turul I al US Open. A fost un meci.

Ce a spus Sarapova dupa ce a fost invinsa fara drept de apel de Simona Halep. Unde crede ea ca s-a facut diferenta in meci

Simona Halep i-a administrat cu categoric 6-2, 6-2 Mariei Sarapova, in optimile de finala ale turneului de la Beijing.

Ilie Nastase o aduce pe Simona Halep cu picioarele pe pamant. Ce crede fostul numar 1 mondial despre acest succes

Victoria Simonei Halep in fata Mariei Sarapova nu l-a entuziasmat pe Ilie Nastase, care remarca un aspect important pentru jucatoarea noastra.

ANALIZA Istoria celui mai mare cosmar. Cum a pierdut Simona Halep de sapte ori in fata Mariei Sarapova

Simona Halep o va intalni azi, dupa ora 11. 00, pe Maria Sarapova, in optimile de finala ale turneului de la Beijing, bilantul intalnilor directe fiind usturator pentru jucatoarea noastra.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit cumpoate fi intrerupt sirul esecurilor Simonei Halep, in fata Mariei Sarapova,la capatul meciului din optimile de la China.

VIDEO Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, in optimi la Beijing. Reactia rusoaicei

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe marea sa rivala, Maria Sarapova in optimile turneulu China Open. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe marea sa rivala, Maria Sarapova in optimile turneulu China Open. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )