Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Antena3 Antena3,
Mesajul lui Cristian Tudor Popescu pentru Simona Halep, inaintea meciului decisiv cu Maria Sarapova: Sa renunte la acest joc...

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit cumpoate fi intrerupt sirul esecurilor Simonei Halep, in fata Mariei Sarapova,la capatul meciului din optimile de la China. continuă pe Antena3

Cristian Tudor Popescu, reactie de senzatie dupa victoria lui Halep in fata Sarapovei

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat prima victoriei a Simonei Halep in fata Mariei Sarapova. Simona a facut poate cel mai important meci al carieri ei de pana acum. Nu.

VICTORIE COLOSALA pentru Simona Halep. in SFARSIT, a reusit asta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o in premiera pe rusoaica Maria Sarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale.

Victorie pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing, dupa abandonul Magdalenei Rybarikova. Stire in curs de actualizare.

CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a castigat in fata Mariei Sarapova, in optimi, la Beijing.

Calificare facila pentru Simona Halep la Beijing. Urmeaza a opta confruntare cu Maria Sarapova

Simona Halep n-a avut nicio problema in a se impune in turul secund al turneului de la Beijing, unde a intalnit-o pe Magdalena Rybarikova.

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Cosmarul a luat sfarsit! Simona Halep obtine prima victorie impotriva Mariei Sharapova

Simona Halep pune capat cosmarului numit Maria Sharapova, jucatoare in fata careia pierduse toate cele sapte meciuri disputate pana acum in cariera. Halep s-a impus categoric, cu 6-2, 6-2, pentru un loc in sferturile de la Beijing.

Simona Halep - Maria Sarapova, LIVE VIDEO si LIVE TEXT, de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Prima victorie! Simona Halep o spulbera pe Maria Sarapova la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Simona Halep a spulberat-o pe Maria Sarapova, la Beijing! Prima victorie in fata rusoaicei

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )