Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan si a facut publice discutiile, a ajuns la DNA

Adevărul Adevărul,
Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan si a facut publice discutiile, a ajuns la DNA

Cristian Zarescu, fostul consilier al primarului Daniel Baluta, a ajuns miercuri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. intrebat de jurnalistii prezenti la fata locului despre motivul prezentei sale la parchet, acesta a spus ca nu stie. continuă pe Adevărul

Cine este, de fapt, Cristian Zarescu, cel care l-a inregistrat pe Nicusor Dan

Saptamana trecuta, inregistrarea in care Nicusor Dan poarta o discutie in cadrul Primariei Sectorului 4 pentru a apara un afacerist a facut mare valva in zona politica. Audio-ul a fost facut public de Dana Budeanu, iar inregistrarea a fost realizata de Cristian Zarescu. Cine este, de fapt, Cristian Zarescu Alegerile Locale 2020 se apropie, iar .

Eugen Tomac, despre candidatura lui Basescu:Am avertizat de la inceput - nu ne subestimati! Noi am fost cel mai loial sustinator al lui Nicusor Dan

Liderul PMP Eugen Tomac a motivat marti pe Facebook candidatura lui Traian Basescu la Primaria Generala a Capitalei explicand ca formatiunea sa a fost prima care a fost alaturi de Nicusor Dan. insa dupa ce Ludovic Orban m-a informat ca USR si PNL nu vor o intelegere cu PMP, domnul candidat Nicusor nu mi-a mai raspuns niciodata la telefon, a adaugat acesta.

DNA incepe audierile in cazul lui Nicusor Dan. Cristian Zarescu le-a adus procurorilor inregistrarile convorbirilor.

Fostul jurnalist Cristian Zarescu, ajuns intre timp functionar public la primaria Sectorului 4, s-a prezentat astazi la sediul DNA unde a dat explicatii despre inregistrarile discutiilor cu Nicusor Dan, pe tema demolarii cladirii detinute de omul de afaceri Mihai Mitrache, zis Caine, in Oraselul Copiilor din Capitala.

Consilierul primarului PSD al sectorului 4 a depus la DNA inregistrarile convorbirilor cu Nicusor Dan

Cristian Zarescu, seful de cabinet al primarului PSD al sectorului 4 Daniel Baluti, a depus joi la DNA inregistrarile convorbirilor cu Nicusor Dan privind demolarea cladirii detinute de Mihai Mitrache in Oraselul Copiilor.

Nicusor Dan dezvaluie cine sunt primii doi angajati din Primaria Capitalei pe care il va concedia daca ajunge edil: Daca ai semnat sute de acte care au fost anulate definitiv de instanta inseamna ca esti cel putin incompetent (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, spune ca daca va obtine victoria in alegerile locale din 27 septembrie va colabora cu partidele care il.

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan, filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor

Nicusor Dan a fost filmat alaturi de prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Nicusor Dan candideaza la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Bucurestiului. Dana Budeanu a prezentat inregistrarea video promisa cu Nicusor Dan, in care acesta apare alaturi de Catalin Grigore, de la Sud Rezidential, prietenul din copilarie al .

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan. Sud Rezidential, replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic

Scandalul dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan continua! Replica dupa difuzarea imaginilor din Verdict Politic a surprins pe toata lumea. Apele devin din ce in ce mai tulbure. Sud Rezidential vine cu replica in urma implicarii sale in conflict. Dana Budeanu vs. Nicusor Dan Scandalul de proportii dintre Dana Budeanu si Nicusor Dan , departe .

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

VIDEO Nicusor Dan o compara pe Gabriela Firea cu Elena Ceausescu

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat miercuri un document intern semnat de Gabriela Firea in 10 august 2018 potrivit caruia directorii din Primarie si din institutiile subordonate nu au voie sa transmita informatii publice consilierilor generali, fara acordul ei. Ne-am intors, deci, la epoca cabinetului numarul doi, in care tot ce se intampla in tara asta trebuia sa aiba viza de la tovarasa Elena Ceausescu, a afirmat Nicusor Dan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )