Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicusor Dan dezvaluie cine sunt primii doi angajati din Primaria Capitalei pe care il va concedia daca ajunge edil: Daca ai semnat sute de acte care au fost anulate definitiv de instanta inseamna ca esti cel putin incompetent (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan dezvaluie cine sunt primii doi angajati din Primaria Capitalei pe care il va concedia daca ajunge edil: Daca ai semnat sute de acte care au fost anulate definitiv de instanta inseamna ca esti cel putin incompetent (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, spune ca daca va obtine victoria in alegerile locale din 27 septembrie va colabora cu partidele care il. continuă pe B1

Dana Budeanu il desfiinteaza pe Nicusor Dan! Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Este scandalul urias cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Nicusor Dan, candidatul sustinut in Bucuresti de PNL si USR-PLUS, a facut o declaratie neinspirata care a pus paie pe foc intr-o campanie deja tensionata. Acesta a prezentat un sondaj in care arata ca este aproape la egalitate cu Gabriela Firea, dupa care a sustinut ca nu doreste sa ii spuna fetitei sale acasa ca o panarama este mare vedeta.

Dana Budeanu il face knockout pe contracandidatul Gabrielei Firea: Cine e panarama, domnule Nicusor Dan?

Au mai ramas cateva zile pana la alegerile locale 2020, insa tensiunile dintre contracandidati par sa fie din ce in ce mai aprinse si mai imprevizibile. Un scandal urias a izbucnit in urma cu putin timp, dupa ce Nicusor Dan, care nu este la prima abatere, a jignit-o indirect pe Gabriela Firea, facand-o panarama. in .

Nicusor Dan, explicatii dupa ce a folosit termenul panarama: Ce a vrut sa spuna si la cine s-a referit, in discursul care a intetit ultima saptamana de campanie

Nicusor Dan si-a nuantat pozitia de luni searadin discursul sustinut la Teatrul National, cand a folosit termenul panarame in contextul luptei de valori in cursa pentru Capitala. Candidatul.

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul .

Ludovic Orban: Cine s-a saturat de PSD trebuie sa voteze cu Nicusor Dan. Orice vot risipit pe un candidat care nu are nicio sansa inseamna un vot pentru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis luni seara bucurestenilor ca daca doresc sa scape de administratia PSD din Capitala trebuie sa il voteze pe Nicusor Dan pentru functia de primar general.

Nicusor Dan: Campania e mai mult decat o discutie despre cine aduce apa calda, este o lupta de valori. Fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta.

NICUSOR DAN: Sunt invitat impreuna cu primarul in functie la o dezbatere despre Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, afirma ca primarul general Gabriela Firea are ocazia sa discute cu el despre mafia imobiliara, la o dezbatere despre Bucuresti, dar nu o sa vina pentru ca este parte din mafia imobiliara.

Nicusor Dan, despre acordul intre primarul Capitalei si familia Constanda: Sunt trei elemente de ilegalitate dintre care ultimele doua sunt infractiuni

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, episodul 3 al serialului Caracatita Firea - Pandele din.

Nicusor Dan, gafa de zile mari! Ce a scris candidatul Dreptei pe pagina de Facebook

Gafa, intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Nicusor Dan, marti dimineata. in postarea de la pagina candidatului Dreptei la Capitala, acesta chema lumea la vot pe 17 septembrie, data care a si trecut, si nu pe 27 septembrie, atunci cand sunt alegerile.

Nicusor Dan: Sunt foarte optimist ca o sa iesim victoriosi din aceasta campanie si ca o sa fie momentul de inceput al noului Bucuresti

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a prezentat in cursul serii de luni prioritatile programului cu care s-a inscris in cursa electorala. Printre propunerile.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )