Libnet.ro
UNICEF

17:30

SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

Playtech Playtech,
SanDisk Extreme Pro este cel mai rapid card de memorie din lume

CFast 2. 0 este standardul prin intermediul caruia a putut fi creat SanDisk Extreme Pro, cel mai rapid card de memorie de pana acum. In urma cu aproximativ un an de zile, CompactFlash Association, institutia responsabila de acest standard, a publicat specificatiile in format draft pentru a doua generatie a cardurilor de memorie CFast. Reusind sa fie primii care vor intra pe piata cu astfel de carduri, cei de la SanDisk au anuntat noile modele Extreme Pro. Avantajul semnificativ de performanta []. continuă pe Playtech

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

Cel mai BATRAN om din lume ar avea 160 de ani.

Un fost fermier din Etiopia, Dhaqabo Ebba, afirma ca are varsta de 160 de ani si ca isi aminteste de invazia armatei italiene in tara sa, in 1895, potrivit Daily Mail, informeaza Mediafax. Daca afirmatiile sale sunt adevarate, asta ar insemna ca el este cel mai batran om din lume. Totusi, etiopianul nu detine un certificat de nastere sau alte documente care sa confirme varsta. In perioada cand Italia a invadat Etiopia, eu aveam doua sotii, iar fiul meu era suficient de mare pentru a duce .

PROFIL IT - Seful Sony: Inovatia in IT este mult mai spectaculoasa in mediul de afaceri

Inovatia in IT este mult este mult mai spectaculoasa in mediul de afaceri decat in cel al consumatorului obisnuit, considera Lucian Radulescu, seful Sony Romania, Bulgaria si Republica Moldova, care apreciaza ca dezvoltarea acestui domeniu este hranita.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist din lume

Dupa ce si-a prelungit contractul cu Real Madrid pana in 2018 atacantul portughez Cristiano Ronaldo a devenit, oficial, fotbalistul cu cel mai mare salariu din lume.

A murit CEL MAI BATRAN om din lume

Cartea recordurilor Guinness World Records a anuntat ca fostul muzician si miner certificat ca fiind cel mai batran om din lume a murit. Salustiano Sanchez-Blazquez avea 112 ani, informeaza Associated Press,.

Aurul si argintul, in cel mai important declin din ultimele trei luni

Cotatiile futures ale aurului si argintului au inergistrat, pe piata SUA, in intervalul 9-13 septembrie, cel mai mare declin saptamanal din iunie pana in prezent, pe fondul speculatiilor potrivit carora Federal Reserve Fed - banca centrala americana) va decide, zilele viitoare, reducerea stimulentelor fiscale.

E gelatinos si are fata de mosneag cu nas mare si moale. Cum arata cel mai urat animal din lume

Societatea pentru Salvarea Animalelor Urate a desemnat castigatorii. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat.

Galli Gallo, cel mai mare producator local de curcani, a intrat in insolventa

Galli Gallo, cel mai mare crescator si procesator de curcani de pe piata locala, cu afaceri de 34,4 milioane de euro, a intrat in insolventa. Compania a intrat in insolventa la propria cerere, pe fondul.

Pretul aurului, in cel mai important declin din ultimele noua saptamani

Cotatia futures a aurului a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultimele noua saptamani, dupa ce Statele Unite au anuntat scaderea numarului solicitarilor de ajutor de somaj pana la cel mai redus nivel din aprilie 2006, saptamana trecuta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )