Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

România Liberă România Liberă,
Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist portughez al anului

Cristiano Ronaldo, de la Juventus Torino, a castigat premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului . continuă pe România Liberă

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Andrei Hutuleac, cel mai bun actor al anului 2019: Mama si-a dorit sa devin medic. Nu am alergat niciodata dupa premii

Actorul Andrei Hutuleac, noua revelatie a teatrului romanesc, a primit in anul 2019 premiul UNITER, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Tanarul actor a marturisit ca in meseria de actor.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 AUGUST Salt de 17,99% pentru Prebet

Titlurile Prebet Aiud PREB) au marcat un salt de 17,99%, in raport cu moneda euro, in intervalul 23 - 30 august, avans ce plaseaza titlurile fabricantului produselor din beton pentru constructii pe prima pozitie in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Saptamana aceasta urmeaza sa se discute impreuna, in Parlament, OUG1142018 si OUG192019 Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 1,07%, in intervalul 21 - 28 august, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET Index, care au avansat cu 0,96% si de unitatile fondului Certinvest BET - FI Index, care s-au apreciat cu 0,91%.

Cristiano Ronaldo ar putea da lovitura in prag de retragere: cine ii propune un contract de peste 1 miliard de euro

Cristiano Ronaldo este o mina de aur atat pe teren, cat si in afara lui. E motivul pentru care l-ar dori atat echipele mari de fotbal, care cauta sa faca performanta, cat si gigantii din industria echipamentelor sportive care ar vrea sa-si asocieze imaginea cu marele jucator. Cristiano Ronaldo este starul celor de la Juventus, .

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Virgil Van Dijk, finalistii premiului FIFA The Best

Argentinianul Lionel Messi, portughezul Cristiano Ronaldo si olandezul Virgil Van Dijk sunt cei trei finalisti ai premiului FIFA The Best, care va fi acordat pe data de 23 septembrie la Milano, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Fotbal, citata de AFP.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. De ce se umple burta cu unt, cum il rumenesti si cu cata smantana se unge

O friptura delicioasa de pui la cuptor se prepara dupa o reteta speciala, publicata de regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Unde gasesti cel mai bun masaj thailandez in Bucuresti

Recomandat adesea ca metoda terapeutica complementara pentru accelerarea procesului de vindecare, masajul se dovedeste de fiecare data o procedura deosebita de relaxare si de aducere a unei stari de bine generale.

Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, in Romania. Ce se intampla in zonele cu risc seismic

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs, marti, in judetul Buzau. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISUBIF) a anuntat ca in urma verificarilor efectuate nu s-au inregistrat efecte ale cutremurului. Pompierii verifica in continuare cladirile cu risc seismic din Centrul Vechi al Capitalei. Anuntul ISU, dupa cel mai mare cutremur din 2019, .

CUTREMUR, in ROMANIA, in urma cu PUTIN TIMP! Este cel mai PUTERNIC SEISM de la inceputul anului

Pamantul s-a cutremurat in urma cu putin timp. Seismul a avut magnitudinea de 4,5 pe Richter, in zona Vrancea! Este cel mai puternic seism inregistrat de la inceputul anului, conform INFP. Cutremurul s-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )