Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cristina Burciu anunta ca voteaza Guvernul Orban

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Cristina Burciu anunta ca voteaza Guvernul Orban

Deputatul PSD, Cristina Burciu anunta ca voteaza Guvernul Orban, pentru ca tara noastra nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala. continuă pe Ziarul Bursa

Deputata PSD Cristina Burciu anunta ca voteaza Guvernul Orban: Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala

Deputata PSD de Cluj Cristina Burciu a anuntat intr-un mesaj pe Facebook ca va vota in Parlament guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban. Aceasta si-a motivat decizia prin dorinta de a impiedica.

Un deputat PSD anunta ca voteaza Guvernul Orban: Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza

Deputatul PSD Cristina Burciu anunta ca a decis sa sustina investirea Guvernului Orban. Am decis sa sustin investirea in functie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru ca Romania nu isi poate pe.

Dancila ii AMENINTA pe TRADATORII din PSD: Cine voteaza Guvernul Orban sa isi asume public. Va fi exclus din partid

Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu crede ca vreun coleg de partid va vota investitura Guvernului Orban, iar daca o va face sa-si asume public si sa explice alegatorilor de ce si-a tradat propriul.

Tariceanu: 23 de parlamentari ALDE voteaza Guvernul Orban

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni seara, sprijinul ALDE pentru viitorul guvern condus de Ludovic Orban. Potrivit liderului ALDE, in acest moment nu are obiectii legate de vreun ministru propus de liderul P.

De ce nu se voteaza Guvernul Orban saptamana aceasta

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca audierile candidatilor la functia de ministru sa aiba loc marti si miercuri, iar lunea viitoare sa aiba loc plenul comun in care sa se supuna votului.

UDMR anunta ca Guvernul Orban nu trece

Senatorul Laszlo Attila a anuntat, miercuri seara, ca Guvernul Ludovic Orban nu va trece la votul de luni, 4 noiembrie. Nu va trece. Nu va fi cvorum. Votul va fi amanat pana dupa alegerile.

Ciolacu a explicat decizia deputatei PSD care va vota pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu a declarat in legatura cu anuntul deputatului PSD Cristina Burciu privind sustinerea .

Marian Oprisan, despre Ion Stefan, propunerea de ministru al Dezvoltarii in Guvernul Orban: Nu a platit impozitul pe casa de 1.000 de mp si nici serviciile de salubritate

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, sustine ca deputatul Ion Stefan, care fusese propus ministru al dezvoltarii in guvernul Orban, nu a platit impozitul pentru casa de 1. 000 de metri.

Guvernul Orban are doar doua variante: blitzkrieg sau esec total

Utila amanarea votului in parlament pentru guvernul Orban. Acesta are acum timpul necesar sa-si faca toate socotelile, sa elaboreze actele normative necesare, pentru a incepe cu dreptul. De trecut, este aproape sigur ca va trece de votul parlamentului. Pana si Victor Ponta s-a sucit iarasi, declara acum ca ar vota guvernul Orban daca retrage ministrii respinsi de comisii.

Ponta, despre decizia privind votul pentru Guvernul Orban: Eu cred ca e o intelegere sa nu fie niciun executiv pana in data de 10

Liderul Pro Romania, Victor ponta, acuza un blat intre PNL si PSD cu privire la calendarul audierii ministrilor si votul de investitura al Guvernului Orban. Eu, de exemplu, desi nu sustin guvernul Orban, le.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )