Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ciolacu a explicat decizia deputatei PSD care va vota pentru Guvernul Orban

România Liberă România Liberă,
Ciolacu a explicat decizia deputatei PSD care va vota pentru Guvernul Orban

Marcel Ciolacu a declarat in legatura cu anuntul deputatului PSD Cristina Burciu privind sustinerea . continuă pe România Liberă

Primul deputat PSD care anunta ca va vota investirea Guvernului Orban

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu anunta ca va vota pentru investirea Guvernului Orban, pe motiv ca Romania nu isi poate permite sa intre intr-o criza guvernamentala.

Deputatii minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban. Varujan Pambuccian: Nu am avut conditii specifice

Cei 17 deputati ai minoritatilor nationale vor vota pentru investitura Guvernului Orban, care trebuie sa asigure un an stabil, a anuntat, luni, Varujan Pambuccian, liderul acestora, transmite.

EUGEN TOMAC: Toti parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, luni, ca toti cei 18 parlamentari ai formatiunii vor fi prezenti in ziua votului si vor vota pentru investirea Guvernului Orban. Am ajuns la concluzia ca Guvernul trebuie sustinut, a declarat Tomac, care a precizat si conditiile puse de PMP.

PMP va vota pentru guvernul Ludovic Orban: Ce conditii ar trebui sa respecte PNL pentru acordarea sprijinului(VIDEO)

PMP a decis, duminica, in sedinta Consiliului National, ca va vota guvernul Orban, daca vor fi repsectate mai multe conditii. Tinand cont, insa, de situatia in care se afla tara si de.

Parlamentarii PMP vor vota pentru investirea Guvernului Orban, dar doar cu anumite conditii

Eugen Tomac a anuntat, duminica, dupa sedinta Colegiului National, ca toti parlamentarii PMP vor vota investirea Guvernului Orban in Parlament, in anumite conditii. Printre cerinte se afla acordarea unei atentii sporite proiectelor de infrastructura si reducerea numarului de parlamentari la 300, relateaza Mediafax.

P Numai prin vot ne eliberam de ramasitele comunismului si de un PSD care a inhibat dezvoltarea Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a acuzat PSD ca a incercat sa acapareze intregul stat, toate marile sisteme. Seful statului a afirmat ca PSD, dinspre care vine un iz de comunism, este insurubat in toate structurile statului. Numai prin vot Romania se poate elibera de ramasitele comunismului, a fost mesajul presedintelui Klaus Iohannis la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )