Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cristina Joia a fost operata pentru a doua oara la nas, ca urmare a loviturii primite intr-un magazin din Capitala

B1 B1,
Cristina Joia a fost operata pentru a doua oara la nas, ca urmare a loviturii primite intr-un magazin din Capitala

Cristina Joia inca are de suferit de pe urma loviturii pe care a primit-o intr-un magazin din Capitala. Recent, ea a suferit o a doua operatie la nas si nu este exclus sa urmeze si a treia. Pe 17 decembrie,. continuă pe B1

Cristina Joia a suferit a doua operatie la nas dupa ce a fost lovita violent intr-un magazin: Interventia nu a fost usoara, a durat cinci ore

Cristina Joia a suferit a doua interventie la nas dupa ce a fost lovita violent in urma cu mai multe saptamani intr-un magazin de catre o femeie. Operatia a durat aproximativ cinci ore si a fost una destul de complicata.

Coronavirus: Israelul raporteaza decesul unei persoane infectate pentru a doua oara cu coronavirusul

O persoana in varsta de 74 de ani din Israel a decedat dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus pentru a doua oara, informeaza DPA si Times of Israel, potrivit Agerpres.

Cine e Florin Citu, desemnat pentru a doua oara premier: Tinta preferata a social-democratilor. Studii de economie in SUA si Germania

Desemnat pentru a doua oara pentru functia de prim ministru, liberalul Florin Citu s-a facut remarcat drept un profesionist in domeniul finantelor, cu studii in strainatate. Foarte discret in privinta vietii personale, Florin Citu a lucrat in tara si in strainatate, in mediul privat, inainte de a deveni senator din partea PNL, in 2016.

Cristina Joia, operata din nou la nas. Ce se intampla cu vedeta PRO TV, traieste o mare drama

Dupa ce a fost lovita in urma cu mai multe saptamani intr-un magazin, de catre o femeie, Cristina Joia de la Visuri la Cheie a suferit o a doua intreventie la nas. Aceasta operatie a durat aproxinativ cinci ore si a fost una destul de complicata. Cristina Joia, operata din nou la nas Amintim ca, .

Oamenii care lucrau cu disidentul Alexei Navalnii ar fi fost arestati pentru 7 zile

Trei persoane care lucaru direct cu disidentul rus Alxei Navalnii ar fi fost arestate timp de 7 zile, relateaza publicatia newtimes. ru, conform G4media.

Italia: Un tata a fost condamnat pentru ca a angajat un bataus sa-i rupa degetele fiului homosexual, de profesie chirurg

Un barbat in varsta de 75 de ani din Italia a fost condamnat la doi ani de inchisoare dupa ce a platit un bataus sa-i rupa degetele fiului sau, de profesie chirurg, pentru ca este homosexual. Individul a ma.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )