Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine e Florin Citu, desemnat pentru a doua oara premier: Tinta preferata a social-democratilor. Studii de economie in SUA si Germania

Adevărul Adevărul,
Cine e Florin Citu, desemnat pentru a doua oara premier: Tinta preferata a social-democratilor. Studii de economie in SUA si Germania

Desemnat pentru a doua oara pentru functia de prim ministru, liberalul Florin Citu s-a facut remarcat drept un profesionist in domeniul finantelor, cu studii in strainatate. Foarte discret in privinta vietii personale, Florin Citu a lucrat in tara si in strainatate, in mediul privat, inainte de a deveni senator din partea PNL, in 2016. continuă pe Adevărul

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Coronavirus: Israelul raporteaza decesul unei persoane infectate pentru a doua oara cu coronavirusul

O persoana in varsta de 74 de ani din Israel a decedat dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus pentru a doua oara, informeaza DPA si Times of Israel, potrivit Agerpres.

Premierul desemnat Florin Citu, dator vandut la banca de la care a fost dat afara ulterior crizei leului din 2008

Premierul desemnat Florin Citu, ministru de Finante in guvernul PNL, are o pregatire solida in domeniul economic, conform CV-ului sau public, dar si datorii de peste 300. 000 de euro, conform declaratiei de avere de pe site-ul Ministerului de Finante.

Florin Citu a anuntat care e primul lucru pe care il va face ca premier

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat, marti seara, ca obiectivul Guvernului pe care il va conduce este de a trece rapid tara prin criza de sanatate, cu costuri cat mai putine pentru romani, dar si sa reaseze economia pe picioarele ei.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Florin Citu. Klaus Iohannis i-a felicitat pentru viteza (VIDEO)

Marti dupa-amiaza a inceput, la Palatul Cotroceni, cea de-a doua runda de consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe.

FLORIN CITU: Voi face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata

Premierul desemnat, Florin Citu, a declarat marti ca va face tot ce este posibil pentru a avea o guvernare stabila si de lunga durata, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Florin Citu, propus oficial premier de catre Klaus Iohannis: Fiecare ministru va avea obiective clare, monitorizate trimestrial (VIDEO)

Florin Citu a fost propus pentru functia de premier de catre Klaus Iohannis. Reprezentantul coalitiei de guvernare a oferit prima reactie, ins eara de marti, 22 decembrie. Romania trece printr-o.

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )