Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cristina Neagu e in fata celei mai mari performante din cariera sa. Romanca va evolua cu trofeul Ligii Campionilor pe masa

Adevărul Adevărul,
Cristina Neagu e in fata celei mai mari performante din cariera sa. Romanca va evolua cu trofeul Ligii Campionilor pe masa

Cristina Neagu are sansa sa-si treaca in palmares, in acest weekend, prima Liga a Campionilor din cariera, daca Buducnost va castiga turneul final four ce se va disputa la Budapesta. continuă pe Adevărul

Paradoxul Capitalei. Aici sunt cele mai mari salarii din tara, dar si cei mai multi restantieri la plata ratelor

Bucurestenii sunt romanii cu cele mai mari salarii, dar si cu cele mai mari restante la banci. Nici in tara situatia nu sta mai bine. Judetele Salaj, Braila si Suceava se afla in topul celor cu cele mai.

Desfasurari IMPRESIONANTE de forte pentru oprirea RUSIEI. Cele mai mari state din Europa iau parte alaturi de SUA

Polonia, Marea Britanie si Danemarca vor prelua de la Statele Unite ale Americii responsabilitatea supravegherii aeriene a tarilor baltice, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc miercuri la baza aeriana din.

83 de ani de la inaugurarea Empire State Building, locul celei mai frumoase sinucideri din istorie

Pe 1 mai 1931, la New York, avea loc inaugurarea cladirii Empire State Building, cea mai inalta cladire din acea vreme. La exact 16 ani de la inaugurare, de la etajul 86 al cladirii-simbol a culturii americane se arunca in gol o tanara, gestul ei fiind consemnat ulterior ca cea mai frumoasa sinucidere din istorie.

Cadou de ziua copilului pentru elevii din Botosani: cei care invata foarte bine primesc burse scolare de merit mai mari cu 50%

Prin votul consilierilor locali, elevii care invata bine vor primi burse de la Primarie de doua ori mai mari decat pana in prezent. Banii in plus vor fi virati catre elevi incepand cu luna iunie. De bursa beneficiaza peste 100 de elevi din Botosani.

Contra in fata celui mai important meci din cariera: va infrunta Barcelona pe Nou Camp. Ce spune despre partida

Cu trei etape inainte de terminarea campionatului spaniol, echipa romanului, Getafe, ocupa ultimul loc salvator in clasament, insa nu-si permite sa plece cu mana goala de pe terenul catalanilor.

Euro, la cel mai scazut nivel din ultimele sase luni

Cursul a scazut la 4,4340 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele sase luni. Un curs mai mic a fost afisat pe 7 noiembrie anul trecut. Leul s-a intarit si fata de francul elvetian si dolar. Moneda.

Coreea de Nord, afectata de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord inregistreaza in prezent cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa oficiala nord-coreeana, citata de AFP.

Orasul Sibiu, inclus intr-un top al celor mai fermecatoare orase din Europa

Orasul Sibiu din Romania se numara printre cele mai fermecatoare orase din Europa, care trebuie vizitate cat mai repede posibil, potrivit site-ului american huffingtonpost. com .

Coreea de Nord, lovita de CEA MAI GRAVA SECETA din ultimii 30 de ani

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana, citata de AFP, conform.

Coreea de Nord: cea mai mare seceta din ultimele trei decenii

Coreea de Nord este afectata in prezent de cea mai grava seceta din ultimii 30 de ani, mii de hectare de culturi agricole fiind in pericol, a anuntat vineri presa nord-coreeana.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )