Libnet.ro
UNICEF

06:45

in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Antena3 Antena3,
in cea mai mare comuna din Romania, locuitorii decid pe ce se cheltuie banii din buget

Cea mai mare comuna din tara, Floresti, are un buget de aproape 14 milioane de euro in 2016, iar o parte din destinatia banilor o stabilesc locuitorii comunei, in dezbatere publica orgnaizata la. continuă pe Antena3

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Cea mai mare expozitie colectiva de fotografie cu vanzare se verniseaza la Bucuresti

Cea mai mare expozitie colectiva de fotografie cu vanzare se deschide astazi la Bucuresti, in cadrul Zilei Portilor Deschise la Chroma Studio. Evenimentul aduna la un loc cei mai talentati fotografi care au participat in ultimii opt ani la cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, Vama sub Lumini de Oscar, care se desfasoara in fiecare an in Vama Veche.

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres.

Un fost medic al SRI va avea pe mana cel mai mare buget din Sanatate

Casa Nationala de Sanatate, una dintre cele mai importante bogate din Romania, care primeste anual de la bugetul statului aproximativ 29 de miliarde de lei 6,4 miliarde de euro), are un nou presedinte, Laurentiu-Teodor Mihai, un exponent de marca al industriei farma din Romania ultimilor ani.

Un indian de 73 de ani are cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Indianul cu cea mai numeroasa familie din lume: 39 de sotii, 94 copii si 33 de nepoti

Un indian de 73 de ani se poate mandri cu cea mai numeroasa familie din lume. Cele 39 de sotii respecta un sistem de rotatie pentru ca fiecare sa poata vizita dormitorul barbatului.

Cristian Topescu a primit cea mai importanta distinctie din sportul romanesc

Comentatorul TV Cristian Topescu a primit distinctia Colanul de Aur din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman COSR), miercuri, in cadrul galei organizate de Asociatia Presei Sportive A.

Cum arata cel mai batran angajat din Romania. Are carte de munca la 100 de ani - VIDEO

In timp ce unii nu mai stiu ce sa faca pentru a se pensiona cat mai devreme, Badea Stefan nici nu se gandeste sa se lase de treaba, cu toate ca a implinit recent 100 de ani! Este cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )