Libnet.ro
UNICEF

16:00

Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prin extinderea sistemului antigrindina am obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie

Prin extinderea sistemului antigrindina, in acest an in tara noastra s-a obtinut cea mai mare productie de struguri din istorie, insa despre acest sistem s-a vorbit foarte putin, a declarat astazi, Petre Daea, la Pitesti, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Elon Musk a construit cea mai mare baterie din lume intr-un timp record

Elon Musk s-a tinut de promisiunea facuta cu privire la constructia demarata pentru cea mai mare baterie din lume. Au trecut cateva luni de cand am scris despre planul lui Musk de a construi cea mai mare baterie din lume. Australia de Sud, unde locuiesc aproximativ doua milioane de oameni, are probleme energetice care au [].

Romania, printre statele UE in care microintreprinderile au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare

Microintreprinderile firmele cu pana la noua angajati) au cea mai mare contributie la exporturile intracomunitare in sase state membre UE: Belgia unde microintreprinderile sunt responsabile pentru 46% din totalul exporturilor intra-UE), Malta 37%), Ungaria 26%), Marea Britanie 23%), Romania si Suedia ambele cu 19%), potrivit datelor publicate marti de Eurostat, informeaza Agerpres.

Tesla a instalat in Australia cea mai mare baterie litiu-ion din lume

Compania Tesla a terminat instalarea in Australia a unei mega-baterii litiu-ion care va fi testata in urmatoarele zile, planul fiind sa ofere siguranta sistemului energetic al regiunii South Australia care a avut multe probleme in ultima vreme. Elon Musk a spus ca bateria va fi instalata gratuit daca Tesla nu va respecta termenul de 100 de zile promis. Termenul va fi respectat si bateria ar trebui sa fie testata incepand cu 1 decembrie.

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

Realitatea tragica a saraciei din Romania, tara care raporteaza cea mai mare crestere economica din UE

Privind la statisticile Eurostat care estimeaza nivelul saraciei din Statele Membre UE, in mod normal, daca ar exista un minimum de sentiment de raspundere, clasa noastra politica ar trebui sa demisioneze in bloc.

A doua cea mai mare armata a NATO ia in considerare parasirea Aliantei

Yalcin Topcu, seful de cabinet al presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, a declarat ca Turcia ar putea sa reconsidere statutul de membru NATO, afirmand ca Alianta a avut numeroase atitudini ostile fata de Ankara, relateaza NY Times si Anadolu.

Business report: Drumul catre nicaieri - modificarile fiscale care dau peste cap economia; Inca 2 milioane euro pentru studiul de fezabilitate invizibil al autostrazii Sibiu-Pitesti; Romania, din nou tigrul Europei - rata copiilor expusi riscului saracie

Cel mai mare profit al sistemul bancar dupa criza: 4,1 miliarde de lei la noua luni. Dupa performantele din 2016 si seriile de cresteri din trimestrul I si II, sistemul bancar romanesc inregistreaza un nou record. Cu fix 30 de zile lucratoare inainte de aplicarea noii fiscalitati, planurile companiilor pe 2018 sunt blocate de lipsa normelor de aplicare. Companiile mari si mici nu isi pot face bugetele decat aproximativ.

Orasul care a devenit cea mai fierbinte piata a locuintelor din Romania. Un metru patrat util a ajuns la 1.410 euro

Rezidentialul autohton continua sa fie caracterizat de un evident paradox: cel mai mare pret mediu pe segmentul apartamentelor este solicitat nu de catre vanzatorii din Capitala, desi, punctual vorbind, cele mai scumpe proprietati aici pot fi gasite, ci de cei dintr-un alt mare oras al tarii, potrivit Imobiliare. ro.

Africa de Sud: Pedeapsa mult mai mare pentru Pistorius la curtea suprema dupa cea socant de blanda din prima instanta

Curtea Suprema din Africa de Sud a hotarat o pedeapsa mult mai mare pentru atletul paralimpic Oscar Pistorius, care si-a ucis logodnica in 2013, condamnandu-l la 13 ani si cinci luni de inchisoare, dupa ce autoritatile au contestat decizia socant de blanda a instantei anterioare, sase ani de inchisoare, transmite news. ro.

E oficial: Tencent, cea mai VALOROASA companie de tehnologie din Asia! 33% din capital e detinut de Napsters, actionarul eMag

Odata ce valoarea actiunilor proprii la bursa din Hong Kong a ajuns la 418,8 dolari, Tencent a devenit prima companie de tehnologie chineza care ajunge la o valoare de piata mai mare de 500 de miliarde de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )