Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cristina Stamate, in stare grava la spital

B1 B1,
Cristina Stamate, in stare grava la spital

Din pacate, o alta veste trista! in ziua mortii Stelei Popescu Detalii AICI), marea actrita Cristina Stamate, 71 de ani, a ajuns la spital. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta a fost solicitat, joi. continuă pe B1

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro.

Actrita Cristina Stamate, dusa la Spitalul Floreasca din Capitala dupa ce i s-a facut rau. Bogdan Oprita: I se fac investigatii

Actrita Cristina Stamate a fost dusa la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Capitala dupa ce i s-a facut rau.

Ultimele informatii despre starea de sanatate a actritei Cristina Stamate

Actrita Cristina Stamate se afla internata in stare grava la Spitalul Floreasca. Potrivit lui Alis Grasu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Bucuresti, actrita lesinase, avea tensiune scazuta.

Dumnezeule, o alta VESTE SOC! La putin timp dupa ce A MURIT marea actrita Stela Popescu, Cristina Stamate .

Din pacate, o alta veste trista! in ziua mortii Stelei Popescu Detalii AICI), marea actrita Cristina Stamate, 71 de ani, a ajuns la spital. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanta a fost solicitat, joi.

Actrita Cristina Stamate, internata de urgenta la Spitalul Floreasca

Actrita Cristina Stamate se afla internata in stare grava la Spitalul Floreasca. Potrivit lui Alis Grasu, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Bucuresti, actrita lesinase, avea tensiune scazuta.

Actrita Cristina Stamate, internata pentru investigatii la Spitalul Floreasca

Actrita Cristina Stamate a fost internata la Spitalul Floreasca, unde a ajuns cu un echipaj SMURD, unde este supusa unor investigatii, a declarat joi, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Bogdan Oprita.

Un ambulantier, in stare grava dupa ce a fost atacat de cainele unui pacient

Un ambulantier din Ploiesti a fost muscat de cainele unei paciente care a solicitat interventia unui echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta fiindci nu se simtea bine. Acesta a fost transportat.

Din pacate, o veste trista! Un indragit actor s-a stins din viata (FOTO, VIDEO)

Este doliu in familia unui mare cantaret American, care s-a stins din viata la varsta de 67 de ani, in Florida. Este vorba despre David Cassidy, un cunoscut cantaret care a jucat.

VIDEO INTERVIUValentin Negoita, presedintele ECOTIC:Din pacate, la noi nu as spune ca autoritatile locale au constientizat aceasta responsabilitate de a contribui la colectarea selectiva a deseurilor

Valentin Negoita, presedintele ECOTIC a discutat in cadrul unui interviu despre despre tinta de colectare a deseurilor pe care Romania trebuie sa o indeplineasca. Noua Directiva europeana DEEE din 2012 prevede atingerea unor tinte si mai ambitioase pentru tarile membre UE. Pentru Romania, tinta de colectare a deseurilor electrice si electronice este de 45% din produsele puse pe piata anterior de catre orice producator. Un alt subiect de actualitate atins in cadrul interviului a fost Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, eveniment ce promoveaza si premiaza proiectele care ajuta mediul inconjurator.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )