Libnet.ro
UNICEF

23:15

Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Adevărul Adevărul,
Stefan Mandachi, despre Cristina Topescu: N-am apucat sa ne intalnim, dar parca ne lega o prietenie de-o viata

Antreprenorul sucevean Stefan Mandachi a scris pe contul sau de Facebook ca a fost invitat de Cristina Topescu la o emisiune, insa n-a apucat sa o mai filmeze. El s-a oferit sa aiba grija de cainii realizatoarei TV. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, despre Cristina Topescu:Nu-mi vine sa cred ca s-a stins, singura si in tacere

Ministrul Sanatatii Victor Costache afirma despre jurnalista Cristina Topescu, care era membru in echipa de comunicare a minsiterului era un profesionist desavarsit.

Sanda Nicola, confesiune emotionanta despre Cristina Topescu: Am inteles atunci dimensiunea singuratatii ei

Jurnalista Sanda Nicola a scris un text emotionant in care a povestit o ultima intalnire pe care a avut-o cu jurnalista Cristina Topescu si deplange faptul ca televiziunile nu au mai avut loc pentru ea.

A MURIT CRISTINA TOPESCU. Rares Bogdan: Un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si frumoasa (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca jurnalista Cristina Topescu a fost un Om bun, de o sensibilitate profunda si o femeie distinsa, inteligenta, cultivata si.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

Stefan Mandachi a primit un telefon-surpriza de la Cristina Topescu, in urma cu o luna: Parca voia sa ma convinga sa nu abandonez vreodata cateii

Afaceristul suceveanStefan Mandachi,devenit cunoscut in intreaga tara dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a povestit intr-o postare pe Facebook prima si ultima discutie pe care a avut-o cu Cristina Topescu.

Prima reactie a lui Stefan Banica Jr. dupa ce a murit Cristina Topescu. Ce a spus despre fosta lui iubita

Stefan Banica Jr. a primit cu durere vestea ca fosta jurnalista Cristina Topescu a murit. Artistul a postat un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, spunand despre femeia cu care a avut o relatie la inceptul anilor 90 ca a fost un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. Stefan Banica Jr.

De ce nu s-a casatorit Cristina Topescu niciodata. Era superba in tinerete, dar a recunoscut doar relatia cu Stefan Banica Jr.

Cristina Topescu nu s-a maritat niciodata, desi in anii tineretii era o prezenta absolut rapitoare. Jurnalista s-a stins la 59 de ani, fiind descoperita fara suflare in casa, de catre autoritati, in seara de duminica. Politistii au fost cei care au gasit-o pe fosta prezentatoare, in locuinta din Otopeni. Mai mult, din infomatiile facute publice .

Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu. Mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir, ma omoara

Ulima inregistrate audio cu jurnalista Cristina Topescu a fost difuzata de Romania TV. Este vorba despre un mesaj vocal pe Whatsapp trimis catre amicul ei, Marius Chirca. Ultima inregistrare audio cu Cristina Topescu Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica lui Cristian Topescu, celebru comentator sportiv, se retrasese .

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )