Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

ADPM ADPM,
Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

Chiar daca nu au fost gasite urme de violenta asupra ei si se presupune ca a murit in somn, din cauze naturale, motivul decesului Cristinei Topescu este inca pus sub semnul intrebarii. Mai ales ca, s-ar parea, regretata jurnalista suferea de depresie dupa moartea tatalui sau. continuă pe ADPM

Mesajul trist pe care Cristina Topescu l-a scris la un an de la moartea tatalui sau: Ma intreb daca ne-om mai vedea vreodata. Altfel, nimic n-are niciun sens

Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani si la doi ani de la disparitia tatalui sau, celebru comentator sportiv Cristian Topescu.

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Cristina Topescu a murit. Mesajul sfasietor pe care jurnalista l-a transmis la moartea tatalui ei

Cristina Topescu a murit, iar trupul acesteia a fost descoperit pe 12 ianuarie, duminica seara, in casa.

Subiectele zilei: Televiziunea iraniana, culmea tupeului: Se poate spune ca doborarea avionului e ceva normal; Cristina a fost devastata de moartea tatalui ei, Cristian Topescu. Ma intreb daca ne-om mai vedea vreodata. Altfel, nimic n-are niciun sens

Viata de biciclist in Bucuresti. Politia: cel mai des, e vina lor cand fac accidente. Romania ocupa primul loc in Europa la decesele biciclistilor pe sosele, raportat la. Moartea Cristinei Topescu. Lucian Mandruta: Ma socheaza ca era un om atat de singur. Ce ma surprinde ca doua saptamani nu i-a mai calcat nimeni pragul atata.

Unde va fi ingropata Cristina Topescu. Ce a facut jurnalista la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Unde va fi ingropata jurnalista? Ce a facut fosta prezentatoare de televiziune la mormantul tatalui ei chiar de Sarbatori? Unde va fi ingropata Cristina Topescu? Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat o tara intreaga. indragita prezentatoare de televiziune a murit intr-un mod fulgerator.

Cristina Topescu a murit. Ce mesaj ii transmitea tatalui sau: M-ai iertat?

Cristina Topescu a fost o prezentatoare de televiziune din Romania, fiica comentatorului sportiv Cristian Topescu. Ea a murit la varsta de doar 59 de ani. Cristina Topescu a lucrat si la Antena 3, unde a realizat emisiunea Dincolo de stiri.

Cristina Topescu a murit. Ce spunea despre lunile petrecute in inchisorile comuniste: Am iesit infinit mai puternica

Jurnalista Cristina Topescu a murit la varsta de 59 de ani dupa o viata marcata de incercari, cea mai recenta fiind pierderea tatalui, apreciatul comentator sportiv Cristian Topescu. in perioada comunismului, prezentatoarea de televiziune a fost arestata dupa ce a incercat sa fuga din tara.

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu. Ce gest a facut fosta prezentatoare pentru el si Mihai Gadea

Mircea Badea este in stare de soc dupa moartea colegei sale Cristina Topescu. Ce gest a facut prezentatoarea pentru el si Mihai Gadea? Ea ne-a dat sansa sa ne implicam intr-o situatie. Mircea Badea, in stare de soc dupa moartea Cristinei Topescu Realizatorul emisiunii in gura presei a vorbit despre Cristina Topescu, una dintre vocile .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )