Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cristoiu, despre doi romani care faceau un crocodil de nisip pe o strada din Hamburg: S-ar putea sa fie mai fericiti acum decat pe vremea Romaniei industrializate (VIDEO)

B1 B1,
Cristoiu, despre doi romani care faceau un crocodil de nisip pe o strada din Hamburg: S-ar putea sa fie mai fericiti acum decat pe vremea Romaniei industrializate (VIDEO)

Jungfernstieg este considerata strada de lux a Hamburgului nu doar pentru magazinele de bijuterii si buticuri la moda sau pentru ca este marginita de cele mai bune adrese ale lumii de afaceri hamburgheze, ci si. continuă pe B1

Germania: Doi romani au murit si alti cinci au fost raniti in urma unui accident pe o autostrada

Doi romani, dintre care o adolescenta de 15 ani, au murit, iar alti cinci au fost grav raniti din cauza impactului dintre un microbuz si un camion produs pe o autostrada din Germania. Microbuzul a lovit din spate u.

Radu Banciu, despre imigrantii africani care mor in Mediterana, incercand sa ajunga in UE: Cred ca singura solutie, dar din pacate imposibila, ar fi recolonizarea teritoriilor care si-au obtinut independenta de la Franta si Marea Britanie

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre imigrantii aficani care isi pierd viata incercand sa traverseze marea Mediterana pentru a ajunge in tari din Uniunea.

Radu Banciu, despre imigrantii africani care mor in Mediterana, incercand sa ajunga in UE: Cred ca singura solutie, dar din pacate imposibila, ar fi recolonizarea teritoriilor care si-au obtinut independenta de la Franta si Marea Britanie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre imigrantii aficani care isi pierd viata incercand sa traverseze marea Mediterana pentru a ajunge in tari din Uniunea.

Doi romani au murit intr-un accident rutier in Germania, alti cinci sunt raniti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a confirmat, vineri, informatia aparuta in presa germana, potrivit careia doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier si precizeaza ca tine legatura cu autoritatile germane si cu spitalele unde sunt internati alti cinci raniti.

Doi romani au murit intr-un ACCIDENT rutier in Germania. Alti cinci sunt raniti

Doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe teritoriul Germaniei.

Doi romani, acuzati ca au violat o tanara in apropiere de Roma

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv, in apropiere de Roma, sub acuzatia ca au sechestrat si violat o tanara poloneza, informeaza Corriere della Sera, in editia online, scrie Mediafax.

Doi romani, incatusati in Italia pentru VIOL

Doi imigranti romani au fost arestati preventiv, in Italia, intrucat sunt acuzati ca au sechestrat si violat o tanara poloneza.

MAE: Informatiile despre doi suspecti de activitati teroriste nu corespund realitatii

Ministerul roman al Afacerilor Externe precizeaza, duminica seara, ca informatiile vehiculate de catre presa din Bulgaria cu privire la doi suspecti de activitati teroriste nu corespund realitatii, informeaza.

Zece adulti si doi copii, care au mancat la o pensiune din Paltinis, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara: Turistii se afla in stare stabila

Zece adulti si doi copii au ajuns sambata la spital cu simptome ale unei toxiinfectii alimentare, dupa ce au mancat la o pensiune din statiunea Paltinis, judetul Sibiu, informeaza Mediafax. Patru echipaje.

Mituri despre calculatoare pe care sa nu le mai crezi in 2015

In acest articol vom vorbi despre cateva dintre cele mai importante mituri despre calculatoare si cat de adevarate sunt acestea. La fel ca multe alte lucruri, PC-urile au dat si ele nastere unui numar foarte mare de mituri pe parcursul anilor. Multe dintre acestea, desi au fost adevarate la inceput, nu mai sunt relevante in [] Mituri despre calculatoare pe care sa nu le mai crezi in 2015 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )