Libnet.ro
UNICEF

23:01

Cristoiu, scenariu-bomba. Cine va castiga alegerile locale

Antena3 Antena3,
Cristoiu, scenariu-bomba. Cine va castiga alegerile locale

Ion Cristoiu afirma ca Opozitia ar trebui sa ameninte cu boicotul electoral ca sa obtina cat mai repede decizia privind desfasurarea sau nu a alegerilor locale la 27 septembrie. Jurnalistul crede ca Guvernul ar trebui sa puna in balanta pericolul reprezentat de COVID-19 si desfasurarea in siguranta a alegerilor. continuă pe Antena3

Cine va castiga alegerile din SUA? DW:Mai rau decat oricand, America e in conflict cu ea insasi

SUA continua sa fie superputerea. Dar cine o va conduce la anul? Tot Trump? Sondajele zic altceva. Dar sociologii si presa au mai gresit, prea putini intuind votul pentru Brexit si Trump. Se vor dovedi iar in eroare? America nu e doar in clinci cu tot mai agresivul regim comunist chinez. Nu e in litigiu doar cu Rusia lui Putin si cu teroristii islamici.

Cine sunt judecatorii care vor face parte din BEC la alegerile locale din 27 septembrie - inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat publicitatii, joi, numele celor 7 judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) la alegerile locale din data de 27 septembrie. iCCJ i-a desemnat pe cei 7 magistrati in urma unei trageri la sorti care a avut loc la ora 13.

Traian Basescu vrea sa dea lovitura. Planul secret al fostului presedinte la alegerile locale

In 27 septembrie vom avea Alegeri Locale 2020, iar campaniile electorale sunt in pregatiri intense. Partidele politice si-au anuntat, in mare, viitori candidati, iar aliantele sunt negociate la sange. Traian Basescu candideaza la Alegerile Locale 2020 Daca pana ieri nu era sigura canditatura fostului presedinte Traian Basescu pentru un al treilea mandat la Primaria Capitalei, .

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Raluca Turcan: Alegerile locale pot fi organizate in bune conditii

Cu toate ca intreaga tara se afla in criza de coronavirus, iar cazurile cresc tot mai mult pe zi ce trece, alegerile locale de pe 27 septembrie pot fi organizate in conditii sigure.

BPN al PNL, convocat sambata pentru definitivarea candidaturilor la alegerile locale. Orban: Va exista un ghid anti-coronavirus pentru activitatile de campanie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca Biroul Politic National BPN) al formatiunii se va reuni sambata pentru a definitiva candidaturile la alegerile locale din 2020. BPN al PNL,.

Tariceanu vrea un acord cu PSD pentru alegerile locale: O alternativa serioasa laincompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP

Calin Popescu-Tariceanu le va propune colegilor din conducerea ALDE sa semneze un acord politic cu PSD pentru alegerile locale, pentru a pune bazele unei alternative serioase la incompetentii din PNL, neomarxistii din USR si turnatorii din PMP.

Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine recitproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova, conform hotnews.

VIDEO Primul judet din Romania unde PNL, USR si PLUS au batut palma pentru alianta la alegerile locale: Un compromis politic

Prahova este primul judet din Romania in care USR, PLUS si PNL au constituit o alianta pentru alegerile locale programate in 27 septembrie, au anuntat joi cele trei partide, care spun ca vor castigarea unei majoritati absolute in Consiliul Judetean si se vor sustine reciproc pentru primariile unor localitati, insa nu si pentru Primaria Ploiesti. in timp ce presedintele USR Prahova catalogheaza alianta drept un compromis politic si o decizie greu de luat, liderul PNL Prahova sustine ca alianta a luat fiinta pentru ca semnatarii ei iubesc judetul Prahova.

iCCJ a desemnat cei sapte judecatori care vor face parte din BEC la alegerile locale

Inalta Curte de Casatie si Justitiei iCCJ) a desemnat joi, prin tragere la sorti, cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central BEC) pentru alegerile locale din 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )