Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cristoiu: Traian Basescu mi-a spus ca el n-a stiut Rezolutia prin care Codruta Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu in 7 decembrie 2007

B1 B1,
Cristoiu: Traian Basescu mi-a spus ca el n-a stiut Rezolutia prin care Codruta Kovesi l-a salvat pe Ion Iliescu in 7 decembrie 2007

Jurnalistul Ion Cristoiu a dezvaluit, intr-un editorial postat pe blogul personal, o discutie dintre el si Traian Basescu. Fostul presedinte i-a spus jurnalistului ca el n-a stiut Rezolutia prin care Codruta. continuă pe B1

VIDEO Traian Basescu: Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi ca nici Ilie Botos, nici Laura Codruta Kovesi si nici actualul procuror general Tiberiu Nitu nu au reusit inca sa faca lumina in dosarul Revolutiei, afirmand ca oricat ar fi de binevoitori procurorii generali, exista ceva in spatele lor care blocheaza acest dosar. Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista, a spus Basescu.

Traian Basescu e DISPERAT. Acuzatiile GRAVE pe care le face despre oameni-cheie din politica

Sechestrul pe terenurile de la Nana a fost o actiune politica, initiata de Victor Ponta, sustine Traian Basescu. Fostul presedinte a ales din nou sediul PMP pentru a face declaratii cand are ceva de spus,.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Traian Basescu, despre raspopitul de la Antena 3, batranul turnator si tanarul turnator: Vor sa distruga credibilitatea PMP. Nu vor reusi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, joi, in vizita la sediul Partidului Miscarea Populara. La iesirea din sediul PMP, Basescu a declarat ca partidul reinvie, in ciuda incercarilor unor televiziuni de a.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

VIDEO Traian Basescu: Oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung in arest

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca, oricat si-ar dori unii, el nu are perspectiva sa ajunga in arest, pentru ca nu exista o persoana in Romania care sa probeze ca i-a dat un leu.

Traian Basescu, despre situatia locuintei pe care trebuie sa o primeasca de la stat: Am rugat Guvernul pentru ca mi-e jena de Iohannis (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare, ca Executivul vrea sa isi bata joc atat de el, cat si de Klaus Iohannis. Declaratiile vin in contextul.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Am convingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu vor putea fi probate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema pe care Elena Udrea a semnalat-o, miercuri seara, privind vizita pe care urmeaza sa o faca la medic impotriva vointei sale. La iesirea din sediul.

Pinalti ar fi promis contracte cu statul in schimbul finantarii campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a afirmat, in fata judecatorilor de la iCCJ ca a promis unor oameni de afaceri contracte cu statul in schimbul finantarii PDL si a campaniei prezidentiale a lui Traian Basescu din 2009, potrivit Romania TV.

Explicatia lui Traian Basescu. De ce a postat clipul despre Dosarul Mineriadei

Fostul presedinte Traian Basescu i-a explicat jurnalistului Catalin Striblea ca filmul postat pe facebook despre Dosarul Mineriadei nu este un atac la adresa Codrutei Kovesi, ci o incercare de a-si apara mandatul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )