Libnet.ro
UNICEF

19:45

Criticii americani au ales cel mai bun film al anului 2017 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Criticii americani au ales cel mai bun film al anului 2017 VIDEO

Cel mai nou proiect al regizorului Steven Spielberg, cu Meryl Streep si Tom Hanks in rolurile principale, a fost desemnat de criticii americani cel mai bun film al anului 2017, desi inca nu este disponibil publicului larg. continuă pe Adevărul

Primul trailer oficial al Avengers:Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

VIDEO Primul trailer oficial al Avengers: Infinity War a fost lansat si ne arata ca avem de a face cu cel mai complex film creat de Marvel

Trailerul pentru cel mai anticipat film cu supereroi, Avengers:Infinity War, aparut in sfarsit, punand capat unei asteptari de patru luni. Pelicula reuneste toti supereroii Marvel, incepand cu Iron Man, lansat in 2008, pana la Black Panther, film care urmeaza sa fie lansat in 2018, scrie The Verge.

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

VIDEO Atletico Madrid (invingatoare cu 5-0 la Levante), cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului

Atletico Madrid a castigat de-o maniera categorica meciul jucat pe terenul celor de la Levante scor 5-0), echipa lui Diego Simeone inregistrand cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului madrilen - 13 meciuri fara infrangere.

Cum sa prepari cel mai bun VIN FIERT! Iata RETETA pentru a-i surprinde pe cei dragi intr-o seara friguroasa

Ce e mai frumos si mai frumos decat iarna, sa stai in casa, la caldurica, te uiti la un film si bei un vin fiert cu persoana iubita? Suna bine, nu-i asa? Noi iti oferim o reteta pentru.

Noi detalii cutremuratoare in cazul fiului de chirurg care si-a ucis cel mai bun prieten: Nu am numarat de cate ori l-am lovit in cap

Marturii cutremuratoare in cazul tanarului de 27 de ani care si-a omorat cu bestialitate cel mai bun prieten, aplicandu-i peste 20 de lovituri cu ciocanul in cap. Crima a fost savarsita chiar de ziua tatalui criminalului.

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou: E cel mai bun ortoped din tara. Sunteti vanduta Occidentului!

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou, de aceasta data intr-o clinica privata din Bucuresti. Medicul chirurg Gheorghe Burnei ofera de cateva luni consultatii in clinica privata .

Toma Petcu, cel mai bun!

Toma Petcu, ministrul energiei, remarcat pana acum doar prin declaratiile hazardate care au generat cresteri de preturi ale energiei, gafele monumentale si incompetenta afisata public, se poate mandri, incepand de astazi n. r. ieri), ca este primul ministru din cabinetul Tudose care a reusit performanta de a politiza integral consiliile de administratie ale companiilor din subordine.

Utile: Rodia, cel mai bun antioxidant; 10 semne de alarma ale cancerului hepatic;Cum sa scapi de coatele uscate si aspre prin metode naturale

Somonul, pestele cu nenumarate beneficii pentru sanatate. Previne afectiunile cardiovasculare. Somonul este sursa bogata de acizi grasi Omega-3, substante nutritive care. Doctorii avertizeaza: nu iesiti din casa daca aveti aceste simptome. Oamenii sunt sfatuiti cu insistenta sa ramana in casele lor si sa-si contacteze medicul de familie daca au.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2598 seconds )