Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Hotnews Hotnews,
 Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport. continuă pe Hotnews

Beauden Barrett este desemnat cel mai bun rugbyst din lume, pentru al doilea an consecutiv

Beauden Barrett, mijlocasul la deschidere al selectionatei Noii Zeelande, campioana mondiala en titre, a fost desemnat cel mai bun rugbyst al lumii, pentru al doilea an consecutiv.

VIDEO Atletico Madrid (invingatoare cu 5-0 la Levante), cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului

Atletico Madrid a castigat de-o maniera categorica meciul jucat pe terenul celor de la Levante scor 5-0), echipa lui Diego Simeone inregistrand cel mai bun start de Primera Division din istoria clubului madrilen - 13 meciuri fara infrangere.

Imagine controversata cu cel mai puternic politician din Polonia. Ce facea in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit mai multe critici, dupa ce a aparut o fotografie controversata cu acesta. in timpul sedintei parlamentare in care se discut.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

Cel mai puternic politician din Polonia a fost surprins citind o carte despre pisici chiar in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, noteaza politico. eu. Jaroslaw.

Tanarul roman premiat cu Diploma Ambasadorului. A fost declarat cel mai bun student roman din Marea Britanie

Andrei Margeloiu 20 de ani), student in anul II la Facultatea de Informatica din cadrul University College London UCL), a fost desemnat cel mai bun student roman din Marea Britanie.

Cum sa prepari cel mai bun VIN FIERT! Iata RETETA pentru a-i surprinde pe cei dragi intr-o seara friguroasa

Ce e mai frumos si mai frumos decat iarna, sa stai in casa, la caldurica, te uiti la un film si bei un vin fiert cu persoana iubita? Suna bine, nu-i asa? Noi iti oferim o reteta pentru.

Noi detalii cutremuratoare in cazul fiului de chirurg care si-a ucis cel mai bun prieten: Nu am numarat de cate ori l-am lovit in cap

Marturii cutremuratoare in cazul tanarului de 27 de ani care si-a omorat cu bestialitate cel mai bun prieten, aplicandu-i peste 20 de lovituri cu ciocanul in cap. Crima a fost savarsita chiar de ziua tatalui criminalului.

Utile: Rodia, cel mai bun antioxidant; 10 semne de alarma ale cancerului hepatic;Cum sa scapi de coatele uscate si aspre prin metode naturale

Somonul, pestele cu nenumarate beneficii pentru sanatate. Previne afectiunile cardiovasculare. Somonul este sursa bogata de acizi grasi Omega-3, substante nutritive care. Doctorii avertizeaza: nu iesiti din casa daca aveti aceste simptome. Oamenii sunt sfatuiti cu insistenta sa ramana in casele lor si sa-si contacteze medicul de familie daca au.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit din nou valva dupa ce, vineri, in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, a fost surprins in forul legislativ citind o carte despre pisici, relateaza Politico. eu si Deutsche Welle.

Subiectele zilei: La 10 ani de la aderare: Cum vad romanii si bulgarii apartenenta la Uniunea Europeana;Cum e sa mergi cu trenul de la cel mai mare aeroport din Romania pana-n Bucuresti;Viata romanilor pe teritoriul mafiei italiene: batuti, violati, inju

Nelinistea dinaintea furtunii. 000 de romani au protestat din nou, duminica, in intreaga tara, impotriva reformei planificate a sistemului judiciar. Numai o societate civila puternica poate. Pompierii clujeni descind in cluburi si discoteci, impart amenzi de mii de euro intr-o luna. Tragedia din clubul bucurestean Colectiv s-ar putea repeta in cluburile clujene: sunt doi ani de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )