Libnet.ro
UNICEF

20:00

Criticul literar Alex. Stefanescu: Cel mai mult imi plac Ioanele

Adevărul Adevărul,
Criticul literar Alex. Stefanescu: Cel mai mult imi plac Ioanele

De sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, autoarea Ioana Parvulescu deschide, incepand cu 19. 00, seria de lecturi publice Daca e marti, scriitorii iti citesc!, de la Libraria Humanitas de la Cismigiu. Totodata, criticul literar Alex Stefanescu realizeaza o ierarhie personala a scriitorilor care isi serbeaza astazi ziua numelui. continuă pe Adevărul

Criticul literar Alex. Stefanescu: Cel mai mult imi place Ioanele

De sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, autoarea Ioana Parvulescu deschide, incepand cu 19. 00, seria de lecturi publice Daca e marti, scriitorii iti citesc!, de la Libraria Humanitas de la Cismigiu. Totodata, criticul literar Alex Stefanescu realizeaza o ierarhie personala a scriitorilor care isi serbeaza astazi ziua numelui.

Tara pe care americanii o urasc cel mai mult

Americanilor nu le place Arabia Saudita. Aceasta este concluzia unui studiu potrivit caruia 57% dintre americani au opinii nefavorabile fata de arabi, mai ales ca Arabia Saudita spera ca SUA sa aiba o interventie militara impotriva regimului sirian.

Scriitoarea Kate Atkinson a fost recompensata cu Costa Book Award pentru cel mai bun roman din 2013

Scriitoarea britanica Kate Atkinson a fost recompensata, luni, cu premiul literar Costa Book pentru cel mai bun roman pe 2013, acordat pentru volumul Life After Life, relateaza Reuters. Acesta este cel.

Americanii, catre nemti: Consumati mai mult!

Guvernul Statelor Unite considera ca Germania ar trebui sa consume mai mult si sa accelereze proiectul uniunii bancare din zona euro, pozitie care va fi reiterata in urmatoarele zile cu ocazia unei vizite la Berlin a secretarului general al Trezoreriei.

FT: SUA cer Germaniei sa consume mai mult

Secretarul general al Trezoreriei SUA, Jack Lew, va reitera, cu ocazia unei vizite la Berlin, pozitia Statelor Unite care considera ca Germania ar trebui sa consume mai mult si sa accelereze proiectul uniunii bancare din zona euro, informeaza Financial Times.

SUA: Germania sa consume mai mult si sa accelereze uniunea bancara!.

Guvernul Statelor Unite considera ca Germania ar trebui sa consume mai mult si sa accelereze proiectul uniunii bancare din zona euro, pozitie care va fi reiterata in urmatoarele zile cu ocazia unei vizite la Berlin a secretarului general al Trezoreriei SUA, Jack Lew, potrivit Financial Times FT), publicatie citata de Mediafax. Lew se va intalni in urmatoarele zile la Berlin cu ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schauble, in timpul unui turneu de trei zile in Europa, timp in care .

Trend Consult: Companiile au investit mai mult in 2013 pentru dezvoltarea echipelor

Companiile au investit mai mult anul trecut in dezvoltarea echipelor, insa au fost mai atente in decizia alocarii sumelor pentru training, si au ales sa evalueze angajatii inainte, pentru a-i trimite doar la acele programe de care au cu adevarat.

Cel mai batran atlet al Belgiei, Emiel Pauwels, a ales eutanasierea, cu paharul de sampanie in mana

Un belgian in varsta in varsta de 95 de ani, care era considerat cel mai batran atlet al regatului, a decedat marti prin eutanasiere, dupa ce a sarbatorit cu o zi in urma plecarea sa din lume alaturi de o suta de prieteni, cu un pahar de sampanie in mana, scrie AFP.

Howard Webb, desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013.

Englezul Howard Webb a fost desemnat cel mai bun arbitru al anului 2013 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, intr-un clasament dat publicitatii, marti, conform Mediafax. Webb, in varsta de 42 de ani, a primit acest trofeu in 2010, a fost pe locul secund in 2011 si a ocupat pozitia a treia in 2009 si 2012. Howard Webb i-a devansat in acest clasament pe italianul Nicola Rizzoli si pe ungurul Viktor Kassai. Vezi si FOTO-VIDEO Funerarii Eusebio: Ultimul drum al .

Statele Unite se confrunta cu cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani (VIDEO)

Statele Unite se confrunta cu cel mai puternic val de frig din ultimii 20 de ani, ce este insotit de caderi abundente de zapada si ploi inghetate, informeaza AFP. Mai multe scoli au fost inchise, iar.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )