Libnet.ro
UNICEF

23:00

Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

B1 B1,
Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov nu se mai fac operatii de vineri din cauza ca spitalul nu are medicamentele necesare pentru anestezii. Managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, a declarat. continuă pe B1

Urmarile mortii a trei bolnavi: cel mai mare spital din Moldova limiteaza accesul vizitatorilor si ii izoleaza pe cei care au infectii intraspitalicesti

Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi a adoptat un plan suplimentar de masuri pentru prevenirea infectiilor nosocomiale, in urma celor trei decese la pacienti diagnosticati cu Clostridium difficile. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Iasi, accesul vizitatorilor in saloane va fi restrictionat, iar bolnavii diagnosticati cu infectie cu Clostridium difficile vor fi ingrijiti separati de alti pacienti.

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti.

Tinmar pierde contractul cu Dacia, cea mai mare companie din Romania, care va lua energie de la grupul ceh CEZ

Cea mai mare companie din tara, Dacia, va lua pe o durata de un an de zile energie de la cehii de la CEZ. in acest fel, Tinmar Ind, cel mai important furnizor privat de energie, pierde unul dintre cei mai.

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Performera Bacalaureatului 2016 la Arad. Adolescenta cu cea mai mare medie din judet: Am invatat mult

Ana Maria Perea este absolventa care a obtinut la examenul de Bacalaureat 2016 cea mai mare medie din judetul Arad. Ea a studiat la Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici, iar la examenul de Bacalaureat a obtinut media 9,95.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

IMAGINI iN PREMIERA de la cel mai are laser din Europa. 20% din puterea Soarelui, langa Bucuresti

Romania libera descrie in premiera laboratoarele in care se vor face experiente unicat la nivel mondial. La Institutul de Fizica Atomica de la Magurele se vor dezvolta energii cat 20% din puterea Soarelui si se va studia, printre altele, deplasarea materiei cu viteza luminii.

Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Pokemon Go a generat o intreaga isterie si i-a determinat chiar si pe cei mai retrasi dintre noi sa se deplaseze in lumea reala. Efectele nu sunt, insa, tot timpul pozitive, scrie playtech. roin.

Cel mai ciudat stadion din lume: Trenul trece printre spectatori si jucatori (VIDEO)

Terenul de fotbal inclinat din judetul Bihor a fost surclasat in topul celor mai bizare baze sportive. Slovacii au construit un teren de fotbal chiar langa o linie de cale ferata, scrie.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )