Libnet.ro
UNICEF

01:05

IMAGINI iN PREMIERA de la cel mai are laser din Europa. 20% din puterea Soarelui, langa Bucuresti

România Liberă România Liberă,
IMAGINI iN PREMIERA de la cel mai are laser din Europa. 20% din puterea Soarelui, langa Bucuresti

Romania libera descrie in premiera laboratoarele in care se vor face experiente unicat la nivel mondial. La Institutul de Fizica Atomica de la Magurele se vor dezvolta energii cat 20% din puterea Soarelui si se va studia, printre altele, deplasarea materiei cu viteza luminii. continuă pe România Liberă

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov nu se mai fac operatii de vineri din cauza ca spitalul nu are medicamentele necesare pentru anestezii. Managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, a declarat.

Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Pokemon Go a generat o intreaga isterie si i-a determinat chiar si pe cei mai retrasi dintre noi sa se deplaseze in lumea reala. Efectele nu sunt, insa, tot timpul pozitive, scrie playtech. roin.

Cel mai ciudat stadion din lume: Trenul trece printre spectatori si jucatori (VIDEO)

Terenul de fotbal inclinat din judetul Bihor a fost surclasat in topul celor mai bizare baze sportive. Slovacii au construit un teren de fotbal chiar langa o linie de cale ferata, scrie.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

Elev olimpic, dupa BAC: Lucrez deja in securitate biometrica. Nu am ce sa invat la facultatile din Romania sau din Europa (VIDEO)

Elev olimpic, declaratii inedite dupa examenul de bacalaureat. Tanarul sustine ca nu este interesat sa urmeze cursurile vreunei facultati pentru ca nu prea mai are ce invata la Facultatile din Ro.

(P) Reteaua M247 ofera una dintre cele mai rapide conexiuni la internet din Europa

M247 detine una dintre cele mai performante si stabile retele din Europa oferind o conectivitate la Internet de ultima generatie, viteze foarte mari si latente scazute.

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului

Judetele Cluj, Bacau, Brasov, Sibiu si Galati conduc topul judetelor cu cel mai ridicat procent de promovare a examenului de Bacalaureat.

Antoine Griezmann a fost un pericol pentru portile adverse in fiecare meci jucat. Francezul, desemnat cel mai bun fotbalist al turneului final

Exista si francezi fericiti dupa Euro. Atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la turneul final de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA, condusa de fostul international.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )