Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Antena3 Antena3,
Cel mai popular joc din lume te pune in pericol! Cum au fost jefuiti in timp ce vanau pokemoni

Pokemon Go a generat o intreaga isterie si i-a determinat chiar si pe cei mai retrasi dintre noi sa se deplaseze in lumea reala. Efectele nu sunt, insa, tot timpul pozitive, scrie playtech. roin. continuă pe Antena3

Cel mai ciudat stadion din lume: Trenul trece printre spectatori si jucatori (VIDEO)

Terenul de fotbal inclinat din judetul Bihor a fost surclasat in topul celor mai bizare baze sportive. Slovacii au construit un teren de fotbal chiar langa o linie de cale ferata, scrie.

Cel mai gras copil din lume: ce mananca pustiul care cantareste 192 de kilograme la varsta de 10 ani VIDEO

Arya Permana, un baiat de 10 ani din Indonezia, este considrat cel mai gras copil din lume. Din cauza greutatii, acesta nu poate sa mearga la scoala si are nevoie de ajutor ca sa se deplaseze.

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Cum arata cel mai bun hotel din lume, in 2016: pentru ce platesc turistii 10.000 de euro pe noapte FOTO VIDEO

Plajele virgine, centrele spa construite in copaci seculari si vilele amenajate rustic se numara printre punctele forte ale hotelului votat anul acesta cel mai bun din lume, in cadrul premiilor oferite de ghidul de calatorii Travel + Leisure.

Cel mai popular vlogger de pe YouTube, cumparat de un producator de jocuri

Majoritatea companiilor mari apeleaza la mijloace de promovare care, acum ceva timp, ar fi fost considerate neconventionale. Nu pot fi blamate pentru faptul ca incearca sa ajunga la cat mai multi oameni, cu o conditie simpla: sa nu joace murdar. Se pare ca Warner Bros a platit vedete youtubepentrureview-uri pozitive pentru jocul Middle-earth: Shadow of [].

Criza de anestezice la cel mai mare spital din Brasov: Nu se mai fac operatii

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Brasov nu se mai fac operatii de vineri din cauza ca spitalul nu are medicamentele necesare pentru anestezii. Managerul spitalului, dr. Daniela Neculoiu, a declarat.

IMAGINI iN PREMIERA de la cel mai are laser din Europa. 20% din puterea Soarelui, langa Bucuresti

Romania libera descrie in premiera laboratoarele in care se vor face experiente unicat la nivel mondial. La Institutul de Fizica Atomica de la Magurele se vor dezvolta energii cat 20% din puterea Soarelui si se va studia, printre altele, deplasarea materiei cu viteza luminii.

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

Antoine Griezmann a fost un pericol pentru portile adverse in fiecare meci jucat. Francezul, desemnat cel mai bun fotbalist al turneului final

Exista si francezi fericiti dupa Euro. Atacantul Antoine Griezmann a fost desemnat cel mai bun fotbalist de la turneul final de catre comisia de observatori tehnici ai UEFA, condusa de fostul international.

Asa arata cel mai mare tramvai aerian din lume, lansat in Vietnam

Vietnam a lansat cel mai mare tramvai aerian din lume, suspendat la o distanta de aproximativ 190 metri fata de sol. Tramvaiul suspendat pe cablu circula deasupra unei zone vizitate anual de 7 milioane de turisti.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )