Libnet.ro
UNICEF

16:45

Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Ministerul Lucrarilor Publice anunta ca, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru dotarea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), in vederea tratarii cazurilor grave de coronavirus. continuă pe Adevărul

14 medici de la Spitalul Judetean Arad au demisionat sau au cerut pensionarea, alti 83 de angajati si-au luat concediu. Manager: Este o panica generala Nu avem niciun infectionist

Paisprezece medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Arad au demisionat sau au facut cereri de pensionare in ultimele zile, invocand ca isi pun familiile in pericol, iar alte peste 80 de cadre medicale au intrat in concediu, potrivit managerului unitatii medicale, Carmen Lucuta. Ea spune ca la acest moment spitalul nu are niciun doctor infectionist, pentru ca cei 6 medici din sectie nu se pot prezenta din motive de sanatate, iar situatia este critica si la Sectia ATI.

Teste rapide pentru a detecta infectia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean Buzau Testarea se face doar pentru cei care isi dau acordul

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Buzau sunt testate, in aceste zile, cu teste rapide, pe care insa Directia de Sanatate Publica nu le recomanda, nefiind concludente suta la suta. Pana acum, aproape 260 de angajati din cel mai mare spital din Buzau au fost testati, dupa ce si-au dat acordul in acest sens, rezultatele fiind negative pentru toti.

Spitalul Judetean si-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a facut, in ultima saptamana, sase achizitii publice de saci pentru transportul cadavrelor.

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Autoritatile au decis ca Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sa fie militarizat pentru ca situatia focarului de coronavirus sa poata fi tinuta sub control. Anuntul a fost facut, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei videoconferinte cu premierul Ludovic Orban.

11 cadre medicale de la spitalul judetean din Sfantul Gheorghe au coronavirus

Dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, numarul cadrelor medicale cu coronavirus la Spitalul Judetean din Sf. Georghe a ajuns la 11.

Ce echipamente are pe stoc Spitalul Judetean Calarasi in lupta cu COVID-19

Spitalul Judetean Calarasi are pe stoc, la aceasta ora, in lupta cu noul coronavirus, echipamente si produse de protectie, distribuite normat pe fiecare sectie: 20. 000 botosi de unica folosinta, 550 combinezoane, 20. 000 halate unica folosinta, 300 litri dezinfectant, 100 litri dezinfectant maini, 100 perechi de ochelari folosite de medicii care coboara in garda in cazul unei suspiciuni de COVID-19 ), 6. 000 masti de unica folosinta.

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta, suspecti de infectie cu COVID-19

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi sunt suspecti de coronavirus. Unul dintre medici a prezentat simptome specifice imbolnavirii cu COVID-19, celalalt, nu.

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat si va fi condus de un colonel

Spitalul Judetean Suceava va fi condus de colonelul medic Derioiu, provenit din Ministerul Apararii .

Cand va putea incepe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judetean din Deva

La Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, vor putea fi realizate testari COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, anunta Prefectura Huendoara.

COVID-19 Opt medici si 17 asistenti medicali de la Spitalul Judetean Botosani, confirmati cu noul coronavirus

Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creste, dupa ce opt medici si 17 asistenti medicali de la Spitalul Judetean Botosani au fost confirmati cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )