Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza COVID-19: Dosare penale pentru 270 de romani. Ei risca pana la 15 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Criza COVID-19: Dosare penale pentru 270 de romani. Ei risca pana la 15 ani de inchisoare

Un numar de 200 de dosare penale au fost deschise in aceasta perioada, pe pandemie de coronavirus, si sunt anchetate aproape 300 de persoane, potrivit Antena 3. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. 199 de dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Pana in prezent, politistii au intocmit 199 de dosare penale, sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, arata Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au.

CORONAVIRUS. Consulatul General al Romaniei la Bonn anunta deblocarea frontierei dintre Franta si Germania pentru cetatenii romani aflati in tranzit

Consulatul General al Romaniei la Bonn anunta, vineri, ca a fost deblocata frontiera dintre Franta si Germania pentru cetatenii romani aflati in tranzit spre casa. Diplomatii de la Bonn precizeaza ca.

PSD propune taxe mai mici pentru producatorii romani de medicamente

Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor a admis, joi, un amendament propus de PSD pentru reducerea taxei de clawback pentru producatorii romani de medicamente.

CORONAVIRUS |Zeci de mii de romani risca sa nu-si mai ridice masinile din service dupa ce importurile au fost sistate

Vesti proaste pentru romanii care au masinile in service in aceasta perioada, marcata de pandemia de coronavirus. Pentru ca unitatile incep sa aiba probleme in aprovizionarea cu piese de schimb, romanii.

Coronavirus in Romania. Zeci de mii de romani risca sa ramana fara masini. Service-urile raman fara piese de schimb

Cei care au masinile intr-unul dintre cele peste 10. 000 de service-uri autorizate din Romania risca sa nu isi mai poata ridica automobilul curand deoarece unitatile reparatoare incep sa aiba probleme in aprovizionarea cu piese de schimb dupa ce importurile au fost sistate complet.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )