Libnet.ro
UNICEF

23:45

MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

B1 B1,
MAE, recomandari de ultima ora pentru lucratorii romani din Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o serie de recomandari pentru lucratorii romani din Marea Britanie, in contextul in care autoritatile britanice, precum majoritatea celor din spatiul euroatlantic, au. continuă pe B1

Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul

In cursul zilei de astazi, la Palatul Victoria au fost facute declaratii de presa de catre ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si de seful Cancelariei Prim-Ministrului, Ionel Danca. Decizie de ultima ora pentru mii de mame din Romania. Guvernul a facut anuntul Printre declaratiile de presa facute in plin context de criza epidemiologica .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Cand si cum va fi, de fapt, testarea in masa

Gabriela Firea a facut un anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Autoritatile vor sa testeze toate aflomerarile urbane. Cum si cand va fi testarea in masa? Gabriela Firea, anunt pentru bucuresteni Am avut si eu aceasta curiozitate. Am intrebat daca participa strict cetatenii care au buletin de bucuresti. Nu conteaza aceste elemente care tin de .

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Hotararea de ultima ora a magistratilor. A fost eliberat din inchisoare, iar decizia este definitiva

Tribunalul Bucuresti a hotarat definitiv. Un cunoscut om de afaceri a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Rahova, unde executa 11 ani de inchisoare. Magistratii au hotarat: a fost eliberat din inchisoare; decizia este definitiva Sorin Ovidiu Vintu, afacerist cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Catavencu si prin scandalul Fondului National de InvestitiiFNI), va fi .

Ca pe vremea comunismului! Alimentele ar putea fi date pe ratie. Recomandari de ultima ora de la Consiliul Concurentei

Romanii ar putea retrai vremea comunismului, cand alimentele erau date pe ratie. Consiliul Concurentei face o serie de recomandari pentru gestionarea cat mai eficienta a crizei generate de pandemia de coronavirus, astfel incat sa se asigure echilibrul pietei.

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora. Ce le transmite romanilor, in pragul scenariului 4

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se pregateste pentru Scenariul 4. Nelu Tataru preconizeaza o crestere de pana la 10. 000 de cazuri pana la jumatatea lui aprilie Am vrut sa vad moralul medicilor si mentalitatea pacientilor. Ne apropiem de Scenariul 4, care implica tratarea in hoteluri iar in spital a pacientilor moderati si critici. Avem un moment .

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Ultima ora! ONU cere eliberarea imediata a detinutilor din intreaga lume pentru a evita focarul produs de COVID-19

Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, a cerut ieri guvernelor sa ia masuri urgente pentru a proteja sanatatea si siguranta detinutilor, precum si a altor centre inchise, ca parte a eforturilor de a evita pandemia de coronavirus. inchisoarile risca sa devina focare de coronavirus Fosta presedinta din Chile a mentionat ca .

Ultima ora! Accident cu victime pe soseaua de centura din Bucuresti. Circulatia este blocata

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe soseaua de centura din Bucuresti, dupa ce un TIR si autoturisme s-au ciocnit. in acest moment circulatia rutiera pe sensul catre A2 este oprita. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat cu cateva minute in urma ca pe soseaua de centura a .

Ultima ora! intre ce ore vor putea circula pe strazi persoanele de peste 65 de ani.

In urma declaratiei de presa sustinuta ieri la ora 22:00, ministrul Marcel Vela le-a explicat cetatenilor continutul Ordonantei militare 3 prin care se anunta restrictii mult mai aspre decat cele ale Ordonanetei militare 2. Astfel, Marcel Vela a anuntat conditiile stricte cu privire la circulatia persoanelor pe strazi. Printre noile reguli adoptate se numara si .

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )