Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza din Ucraina a crescut interesul pentru elicopterele de atac

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza din Ucraina a crescut interesul pentru elicopterele de atac

Criza din Ucraina a generat cresterea interesului unor state europene pentru achizitionarea de elicoptere de atac, dar, pana in prezent, nu a avut vreun impact semnificativ asupra vanzarilor de elicoptere civile produse de Airbus Helicopters pe piata din Rusia, a declarat marti directorul companiei, Guillaume Faury, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc RETRAGEREA de la frontiera cu Ucraina

Trupele ruse, a caror retragere din zona de frontiera cu Ucraina a fost ordonata luni de catre Vladimir Putin, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti Ministerul rus al Apararii,.

Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Trupele ruse, carora presedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni retragerea din zona de frontiera cu Ucraina, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti ministerul rus al Apararii. Comandantii din zonele respective le prezinta acum planul retragerii si rutele catre posturile de imbarcare, a precizat ministerul, citat de Interfax.

VIDEO Criza din Ucraina. Trupele ruse isi pregatesc retragerea de la frontiera cu Ucraina (ministerul rus al Apararii)

Trupele ruse, carora presedintele Vladimir Putin le-a ordonat luni retragerea din zona de frontiera cu Ucraina, sunt in stadiul pregatirilor pentru plecarea lor, a anuntat marti ministerul rus al Apararii. Comandantii din zonele respective le prezinta acum planul retragerii si rutele catre posturile de imbarcare, a precizat ministerul, citat de Interfax.

Criza din Ucraina. Alegeri prezidentiale de duminica, sub inalta supraveghere. Moscova si separatistii, in ambuscada

Autoritatile ucrainene vor desfasura peste 75. 000 de oameni duminica pentru a asigura securitatea alegerilor prezidetiale pe care separatistii prorusi promit sa le perturbe, cu binecuvantarea Moscovei, amenintata cu noi sanctiuni de catre Washington. Cu trei zile inainte de alegeri, Frontul de est ucrainean, unde militarii si insurgentii inarmati proprusi se confrunta sporadic din 13 aprilie, cunoaste o acalmie dupa violentele de la inceputul saptamanii.

VIDEO Criza din Ucraina. Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km de la frontiera - graniceri ucraineni

Trupele rusesti s-au retras la cel putin 10 km departare de granitele cu Ucraina, a anuntat un oficial al granicerilor ucraineni, citati de agentiile ucrainene, relateza AFP.

Criza din Ucraina: Noua soldati, ucisi de separatistii pro-rusi

Cel putin noua soldati ucraineni au fost ucisi si alti 19 raniti in cursul noptii in doua atacuri ale separatistilor pro-rusi in estul Ucrainei, a anuntat joi ministerul ucrainean al Apararii, citat de AFP. Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat joi ca miscarile trupelor rusesti ar putea sugera o retragere partiala de la granita cu Ucraina.

Criza din Ucraina Kremlinul anunta ca a ordonat retragerea trupelor de la granita cu Ucraina si cere Kievului sa faca acelasi lucru /Discutie intre Putin si Merkel despre situatia din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat trupelor sa revina in bazele de stationare dupa efectuarea exercitiilor militare in regiunile din apropierea granitei cu Ucraina, transmite agentia rusa Interfax, citata de Reuters. Pentagonul sustine insa ca nu a vazut semne ale retragerii trupelor ruse de la granita cu Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin si cancelarul german Angela Merkel au purtat o conversatie telefonica despre criza ucraineana, se arata intr-o declaratie de presa transmisa de Kremlin. Vezi in articol principalele evenimente de luni privind criza din Ucraina.

Basescu avertizeaza: exista riscul extinderii conflictului din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca actuala criza din Ucraina fragilizeaza situatia Republicii Moldova si a avertizat asupra extinderii conflictului si in regiunea Odessa.

Escaladarea conflictului din Ucraina, factor de risc pentru economia SUA

Alegerile prezidentiale organizate duminica in Ucraina pot reprezenta o amenintare la adresa cresterii economice a Statelor Unite, care inregistreaza o revenire moderata, conform minutelor ultimei reuniuni a Rezervei Federale Fed),.

Basescu: Situatia din Ucraina nu e usoara deloc, exista riscul extinderii conflictului si in Odesa

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca situatia din Ucraina nu este deloc usoara si ca exista riscul extinderii conflictului si in regiunea Odesa, ceea ce ar afecta considerabil si situatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )