Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza imigrantilor. Ce s-a intamplat in Austria dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati

Antena3 Antena3,
Criza imigrantilor. Ce s-a intamplat in Austria dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati

Mii de austrieci au iesit in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de imigranti. Gestul vine dupa ce mai multe tari europene au refuzat sa preia refugiati. Mai mult, autoritatile de la Viena au. continuă pe Antena3

Criza imigrantilor. Ce s-a intamplat in Austria dupa intarirea controalelor la frontiere

Autoritatile austriece au anuntat luni ca operatiunea de control intarit la frontiere, declansata duminica seara, a dus pana acum la descoperirea a peste 200 de refugiati si la arestarea a cinci.

Germania profita de criza imigrantilor pentru a-si completa forta de munca: Cererea de azil ar trebui sa cuprinda si date privind pregatirea profesionala

Germania profite de criza imigrantilor pentru a-si complete forta de munca in domenii unde numarul personalului s-a subtiat considerabil. Dupa ce UE a propus ca toate tarile din UE sa primeasca un numar de.

Imagini cutremuratoare. Criza imigrantilor bate la portile Romaniei

Criza imigrantilor, cea mai grava de la Al doilea Razboi Mondial, a ajuns in vecinatatea Romaniei, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Bulgaria si-a intarit securitatea la frontierele cu Turcia, Gre.

Criza imigrantilor ii imbogateste pe profitori. Cine sunt romanii care speculeaza tragedia

Criza imigrantilor din Europa ii imbogateste pe cei care profita de dramele pe care le traiesc refugiatii din Orientul Mijlociu si nordul Africii. Calauzele le cer imigrantilor mii de euro si le .

Germania va dezvalui un plan ce cuprinde o serie de masuri privind criza imigrantilor

Germania va dezvalui pe 24 septembrie un plan ce cuprinde o serie de masuri ce privesc criza imigrantilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, relateaza postul Radio Free Europe-Radio Libery. Aproximativ 800.

Adevarul Live: Criza imigrantilor, prilej de profit pentru romani

27 de cetateni romani au fost retinuti in ultimele zile in Ungaria, dupa ce au fost prinsi traficand imigranti sirieni si irakieni, carora le-au promis ca ii vor duce in Germania. Alaturi de bulgari, afgani si maghiari, romanii n-au stat pe ganduri si au transformat o criza umanitara intr-un business. Cat de tare afecteaza aceste cazuri imaginea Romaniei? Discutam, de la 11. 00, cu Cristian Unteanu, corespondentul Adevarul la Bruxelles.

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

Criza imigrantilor: Aproximativ 2.500 de refugiati au fost adusi la Pireu de pe insule din Egeea

Aproximativ 2. 500 de refugiati, cea mai mare parte dintre ei originari din Siria, au fost debarcati luni in partea continentala a Greciei, unde au fost adusi de pe insule de la Marea Egee, relateaza DPA in pagina.

Premierul italian: Criza imigrantilor va determina UE sa adopte reguli comune privind refugiatii

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca actuala criza a imigrantilor va determina statele din Uniunea Europeana sa adopte reguli comune privind refugiatii, sugerand ca actuala criza a fost amplificata de.

PNL, despre criza imigrantilor: Romania nu este in pericol. Dar ar trebui sa se repuna pe tapet apartenenta Romaniei la Schengen

Liberalii sustin ca Romania nu este vizata, deocamdata, de valul de imigranti care se indreapta spre Vestul si Nordul Europei. insa, tinand cont ca securitatea devine din ce in ce mai fragila la granitele UE, PNL cere ca Romania sa fie primita in Schengen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )