Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza in Republica Moldova. Uniunea Europeana indeamna la calm

Antena3 Antena3,
Criza in Republica Moldova. Uniunea Europeana indeamna la calm

Uniunea Europeana a indemnat la calm, dupa deciziile luate de Parlamentul de la Chisinau si in contextul evolutiilor ulterioare, potrivit unei declaratii semnate de purtatoarea de cuvant a Comisiei pe teme de. continuă pe Antena3

Criza politica din Republica Moldova. Uniunea Europeana face apel la calm si retinere

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut duminica apel la calm si retinere in Republica Moldova, care se confrunta cu o criza politica, relateaza AFP. Uniunea Europeana.

Klaus Iohannis, reactie pe tensiuniile din Republica Moldova: Aceasta situatie de criza poate fi rezolvata in beneficiul cetatenilor doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, duminica, privind razboiul de pe scena politica de la Chisinau si a facut un apel la calm si responsabilitate pentru un dialog al tuturor fortelor politice in.

Klaus Iohannis, reactie pe tensiunile din Republica Moldova: Aceasta situatie de criza poate fi rezolvata in beneficiul cetatenilor doar prin dialogul responsabil al tuturor fortelor politice

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat, duminica, privind razboiul de pe scena politica de la Chisinau si a facut un apel la calm si responsabilitate pentru un dialog al tuturor fortelor politice in.

Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. Continua tensiunile politice in Republica Moldova, unde incertitudinea creste de la o ora la alta. Duminica dimineata, presedintele Igor Dodon a fost suspendat temporar [] .

UPDATE Republica Moldova, in colaps politic: Igor Dodon a fost suspendat din functie

In Republica Moldova, se adanceste haosul politic. Dupa evenimentele de sambata din Parlament, presedintele tarii a fost suspendat din functie. in tot acest context tensionat, Uniunea Europeana face apel la calm. ACTUALIZARE: Republica Moldova va organiza alegeri anticipate in septembrie, dupa cum a anuntat Pavel Filip, cel care conducea vechiul Guvern. Instabilitatea politica este extrem [] .

Uniunea Europeana recunoaste legitimitatea Guvernului Maia Sandu din Republica Moldova

Uniunea Europeana a informat ca este pregatita sa lucreze cu guvernul legitim din Republica Moldova si a subliniat ca un dialog intre reprezentantii alesi democratic trebuie sa ramana cheia pentru gasirea unei solutii, intr-un comunicat semnat de inaltul Reprezentant pentru Relatii Externe Federica Mogherini si comisarul Johannes Hahn.

Criza politica in Republica Moldova: parlamentarii au dezbatut pe intuneric, intrucat curentul electric a fost oprit VIDEO

Parlamentul de la Chisinau s-a reunit, sambata, intr-o sedinta extraordinara. Curtea Constitutionala sustine ca termenul legal pentru formarea unui Guvern a expirat vineri noapte, dar cei care au convocat sedinta sustin ca actiunea lor e legala. Parlamentarii din Republica Moldova s-au reunit intr-o sedinta extraordinara, convocata de Blocul ACUM si fractiunea PSRM. E nevoie de [] .

Traian Basescu, despre criza politica din Republica Moldova: Jocul s-a facut in favoarea lui Plahotniuc. E lovitura de stat mascata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca ceea ce se intampla in Republica Moldova este de fapt o lovitura de stat in care nu s-a folosit forta miliara, ci institutiile statului care sunt la dispozitia oligarhului Vlad Plahotniuc, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, reactie cu privire la criza politica din Republica Moldova: Un dezastru pentru Romania, toata lumea negocieaza si noi nu suntem deloc acolo

Victor Ponta, a declarat ca, in opinia sa, situatia din Republica Moldova reprezinta un dezastru total pentru Romania, avand in vedere neimplicarea tarii noastre in discutiile purtate de terte parti.

LIVE VIDEO Republica Moldova fierbe, mii de oameni in strada: ce spune Klaus Iohannis despre situatia de la Chisinau

Criza politica din Republica Moldova s-a adancit duminica, 9 iunie. Presedintele Igor Dodon a fost suspendat din functie, Parlamentul a fost dizolvat, iar Guvernul a fost invalidat. Practic, in acest moment, Republica Moldova este o tara scufundata intr-un haos politic. Situatia de la Chisinau, capitala Republicii Moldova, este extrem de tensionata. Sedinta extraordinara convocata, sambata, [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )