Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

B1 B1,
Cea mai buna cercetatoare din lume este o romanca: Valceanca are 14 inventii premiate international si 50 de medalii

Una dintre cele mai apreciate cercetatoare la nivel mondial este o romanca din Ramnicu Valcea. Elena David a avut 14 inventii si cereri de brevete in domeniul mediului si energiei, toate. continuă pe B1

Cum este in camera cu cea mai apasatoare liniste din lume si de ce se gaseste la sediul Microsoft

In toamna lui 2015, Guiness Book certifica faptul ca la sediul Microsoft din Redmond SUA) se gaseste camera cel mai bine izolata fonic din lume. Peretii sunt uimitor de neregulati, podeaua sta pe zeci de resorturi, iar instalarea camerei a durat un an si jumatate, din cauza cerintelor complicate. In articol puteti citi la ce este folosita camera in care se aud cele mai pure sunete si in care ecoul este inexistent. O camera in care linistea este apasatoare din cauza izolarii acustice, un loc unde chiar si sunetul propriei respiratii poate deveni rapid deranjant.

Bursele din China, cea mai buna zi din ultimele 5 saptamani, Investitorii s-au bucurat ca profiturile companiilor nu s-au prabusit

Actiunile chinezesti au consemnat marti cea mai buna zi din ultimele cinci saptamani, investitorii pariind pe imbunatatirea pe termen scurt a situatiei corporatiilor, dar tranzactionarea subtire de dupa vacanta de weekend sugereaza ca increderea ramane fragila, transmite Reuters.

Cea mai TRISTA slujba din lume. Lasam in urma noastra o lumanare aprinsa si rostim o rugaciune

Unii oameni duc o viata solitara, nu au prieteni, rude si nimeni nu le calca pragul casei. in Japonia, mii de astfel de persoane mor si nimeni nu le simte lipsa, nimeni nu este alaturi de ei in.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Care e cea mai buna strategie pentru darea in plata?

Apar scenarii tot mai sumbre cu bancherii ce s-ar pregati sa vanda alte portofolii de credite ipotecare cu discounturi mari, doar pentru a nu risca sa se trezeasca cu munti de case inapoiate de clientii supraindatorati si noi provizioane la usa.

HOROSCOP 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an

Horoscop maine, 5 mai. Racii trec prin cea mai norocoasa perioada din an, iar Capricornii primesc numai vesti bune.

Cele mai frumoase poduri din lume

Uneori arhitectura unor constructii poate fi atat de puternica incat defineste un oras. O parte dintre aceste structuri spectaculoase sunt podurile, care impresioneaza prin forma si dimensiunile lor. Aflati in prezentarea urmatoare care sunt zece.

Omul cu cea mai scumpa paza! Cate milioane sunt cheltuite pe siguranta sefului Facebook

Mark Zuckerberg ocupa a 19-a pozitie in topul celor mai influente persoane din lume si a patra in clasamentul celor mai bogati oameni din America, potrivit Forbes. Prin urmare, siguranta lui costa si e.

Begu, cea mai rasunatoare victorie din 2016: romanca a batut o jucatore de Top 5. Cu cine se va duela in optimi

Dupa Patricia Tig 134 WTA), bucuresteanca de 25 de ani a furnizat si ea o mare surpriza, la Madrid, la capatul unui meci fantastic.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )