Libnet.ro
UNICEF

05:45

DW: Cea mai mare parte a banilor alocati Greciei a ajuns la banci

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DW: Cea mai mare parte a banilor alocati Greciei a ajuns la banci

Doar 5% din ajutorul financiar international pentru Grecia a fost folosit pentru redresarea economiei, restul fiind rambursat investitorilor privati, majoritatea banci, arata un studiu publicat de Scoala Europeana de Management si Tehnologie ESMT), transmite Deutsche Welle, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai mare parte a ajutorului financiar acordat Greciei de creditori a ajuns la banci

Doar 5% din ajutorul financiar international pentru Grecia a fost folosit pentru redresarea economiei, restul fiind rambursati investitorilor privati, majoritatea banci, arata un studiu publicat de Scoala Europeana de Management si Tehnologie ESMT), informeaza Deutsche Welle.

Locuitorii comunitatilor locale trebuie sa trateze cu cea mai mare responsabilitate aceste alegeri

Premierul Dacian Ciolos le-a transmis astazi alegatorilor din comunitatile locale sa trateze cu cea mai mare responsabilitate scrutinul din iunie si sa aleaga oameni in care intr-adevar au incredere si carora sa le dea prin vot legitimitatea de a discuta proiecte de dezvoltare locala, potrivit surselor din presa.

In croaziera pe cea mai mare nava din Europa, o noua lume unde cunosti luxul pe bani putini

Iti spun din start, o vacanta pe croaziera o vei intelege si vei trai doar cand esti tu acolo, pe un oras plutitor. O vacanta in croaziera este accesul tau intr-o noua lume, zilnic diferita, care fizic nu exista pe harta, dar pe care tu o poti.

FOTO+VIDEO. Top 10 orase cu cea mai mare viteza de crestere

La nivel mondial, zonele urbane se extind continuu. in 1950, doar 750 de milioane de oameni locuiau in orase, in timp ce astazi, aceasta cifra depaseste patru miliarde, adica peste jumatate din populatia totala a planetei. Trendul ramane ascendent, iar specialistii estimeaza ca, pana in 2050, 70% din populatia globului va trai in orase, arata Forumul Economic Mondial.

Robert Stan, candidat ALDE la Primaria Sectorului 6: Cea mai grava problema in Sectorul 6 este ineficienta Aparatului Administratiei Locale a Primariei

Candidatul ALDE la Primaria Sectorului 6, Robert Stan, considera ca PNL are putine sanse in alegerile locale, deoarece schimbarea candidatilor denota o instabilitate. Stan mai spune ca cea mai mare problema in Sectorul 6 este ineficienta aparatului Primariei.

10 liceeni vor reprezenta Romania la cel mai mare targ stiintific si au proiecte geniale

Zece liceeni din Bucuresti, Eforie Sud si Suceava isi vor prezenta proiectele in cadrul editiei din acest an a Intel International Science and Engineering Fair Intel ISEF), cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume dedicata elevilor de liceu. Aceasta este cea mai numeroasa participare a Romaniei la Intel ISEF de pana acum.

infometarea cancerului pare cea mai sigura metoda de a-l combate

Eradicarea cancerului este visul oricarui cercetator si una dintre cele mai dificile sarcini ale oamenilor de stiinta de pretutindeni. Totusi, pe zi ce trece pare ca ne apropiem spre acel rezultat si auzim tot mai des despre descoperiri importante in batalia cu tumorile. Cea mai recenta face referire la infometarea cancerului si vine de la [].

Dr. Oz: MAI este cea mai buna luna pentru a incepe o dieta. Afla de ce

Ai mancat prea mult la masa de Paste si acum vrei sa dai jos kilogramele in plus? Cunoscutul doctor Mehmet Oz spune ca mai este cea mai buna luna pentru a incepe o dieta. De aceea, el recomanda tocmai aceasta luna pentru faimoasa sa dieta de reducere a stomacului in 28 de zile, fara carne si produse animale.

Tariceanu, despre guvernul tehnocrat: Cea mai proasta solutie. Pacat de primul ministru

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca se impune un guvern politic, aratand ca formula tehnocrata este cea mai proasta solutie. Cea mai proasta.

''Cea mai proasta solutie este aceasta formula tehnocrata; sigur ca se impune un guvern politic ''

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, astazi, ca se impune un guvern politic, aratand ca 'formula tehnocrata ' este cea mai proasta solutie, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )