Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

România Liberă România Liberă,
Cronica de carte: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Dupa incaperi ferecate, Aerul pe care il respiri si Pofta de ciocolata, scriitoarea catalana Care Santos revine la Editura Humanitas Fiction cu o carte scrisa la patru maini, impreuna cu Francesc Miralles: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici. continuă pe România Liberă

Scriitoarea catalana Care Santos vine la Bucuresti: Cel mai frumos loc din lume e chiar aici

Autoarea romanului Cel mai frumos loc din lume e chiar aici .

(P) Cel mai frumos loc din lume este chiar aici. Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru lansareaunui bestseller international scris impreuna cu Francesc Mirralles

Scriitoarea catalana Care Santos revine la Bucuresti pentru a prezenta publicului roman romanul Cel mai frumos loc din lume este chiar aici, o mica bijuterie literara scrisa impreuna cu Francesc Miralles, recent aparuta in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Corneliei Radulescu.

Oglinda, oglinjoara, cine este cel mai frumos antrenor din tara?. Reghecampf, moft personal inaintea meciului cu Dinamo. A mers la o clinica de infrumusetare

Detalii incredibile au iesit la iveala despre ce a facut Laurentiu Reghceampf inaintea meciului cu Dinamo. Dupa ce echipa sa fusese invinsa in turul semifinalei Cupei Ligii cu 4-1, in.

REZIST. Cel mai mare protest din Romania in imagini

Curtea Veche Publishing anunta aparitia cartii care documenteaza cel mai mare protest din istoria postdecembrista a Romaniei.

Radu Craciun, BCR Pensii: Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis-a-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi.

Romania este tara cu cel mai mic buget din UE raportat la PIB, trebuie redusa evaziunea

Romania are cel mai mic buget national, ca procent din produsul intern brut PIB), iar ponderea veniturilor bugetare va creste doar printr-o schimbare a filosofiei vis- and 224;-vis de scaderile de taxe si prin reducerea evaziunii fiscale, a declarat joi presedintele administratorului de fonduri de pensii BCR Pensii, Radu Craciun, in cadrul unui summit organizat de fundatia Romanian Business Leaders RBL).

A murit cel mai longeviv director din Romania. Si-a dedicat 41 de ani din viata unei puternice companii autohtone

Liviu Turdean, directorul uneia dintre cele mai importante companii romanesti de produse cosmetice a incetat din viata. Liviu Turdean a condus timp de 41 de ani compania Farmec, potrivit.

Madalina Ghenea a recunoscut ca este insarcinata: M-a facut cea mai fericita femeie din lume (FOTO)

Zvonurile au fost confirmate! Madalina Ghenea este insarcinata, iar ea si iubitul ei, Matei Stratan, vor deveni in scurt timp parintii unei fetite. Madalina a dat primelele declaratii despre.

Inflatia din zona euro, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a atins in februarie, pentru prima data in ultimii patru ani, 2%, atat cat este tinta Bancii Centrale Europene BCE), arata estimarea preliminara publicata ieri de Oficiul euro and 172;pean de statistica Eurostat).

La orizont, cel mai important eveniment in domeniul vinului: ProWein 2017

In perioada 19 -22 martie se va desfasura la Dusseldorf ProWein, cel mai important eveniment in domeniul vinului. Sub sloganul To Another Great Year editia din acest an va reuni 6. 300 de expozanti din cele mai relevante podgorii din lume in total 295) si o selectie de aproximativ 400 de varietati de bauturi spirtoase. Sunt asteptati peste 56 000 de vizitatori. Zona principala de degustari se va gasi in Hala 17 si aici se vor oferi spre degustare si analiza aproape 500 de sortimente din intreaga lume. Seara, dupa targ, cele mai multe localuri din oras invita la o multitudine de intalniri ce au legatura cu vinul: degustari, expozitii, evenimente cu caracter artistic, bottle parties. Temele sunt foarte sugestive: Wine Travel, Experience Australia, Riesling meet Fish, Bring your own bottle, .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )