Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cronologia Revolutiei Romane din 1989. Filmul evenimentelor, pe zile. Ce s-a intamplat de pe 14 decembrie pana pe 25

Playtech Playtech,
Cronologia Revolutiei Romane din 1989. Filmul evenimentelor, pe zile. Ce s-a intamplat de pe 14 decembrie pana pe 25

In 2019 se implinesc 30 de ani de la Revolutia Romana din 1989. Sirul evenimentelor a debutat inca de pe 14 decembrie, iar revolta romanilor care a inceput in Timisoara a reusit sa cuprinda intreaga tara. Regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu a picat, insa in noaptea de 17 spre 18 decembrie, dictatorul a ordonat . continuă pe Playtech

Rezolutia privind comemorarea Revolutiei romane din 1989 a fost votata de Parlamentul European. Statul roman sa intensifice eforturile pentru aflarea adevarului - DOCUMENT

Proiectul de rezolutie privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia romana din decembrie 1989 a fost adoptat, joi, de parlamentarii europeni reuniti in plen la Strasbourg. Prin aceasta rezolutie, legislativul european solicita statului roman sa-si intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului privind Revolutia din decembrie 1989.

Revolutia din 1989 - in Parlamentul de la Bucuresti, dar si in cel european

Iohannis: Comunismul a reprezentat chintesenta raului absolut, iar eliberarea din ghearele unei conduceri criminale a fost posibila doar prin revolta din Decembrie 1989 Debutul Revolutiei din 1989, la Timisoara, a fost marcat, ieri, atat la nivelul parlamentului nostru, in cadrul unei sedinte solemne, cat si in Parlamentul European, prin adoptarea unei rezolutii. Printre altele, presedintele Iohannis a respins, ieri, cu fermitate, orice opinie care pune sub semnul intrebarii existenta unei revolutii anticomuniste in decembrie 1989.

Traian Basescu, in direct de la Strasbourg, cu trimisul special B1.ro: Rezolutia despre Revolutia din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, va limpezi lucrurile pentru politicienii occidentali (VIDEO)

Europarlamentarul Traian Basescu a declarat, miercuri, la Strasbourg, intr-un interviu pentru B1. ro, ca Rezolutia pe tema Revolutiei din 1989, dezbatuta in Parlamentul European, a fost initiata dintr-o nevoie.

Cine era Leontina Banciu, prima femeie impuscata la revolutia din 1989. Daca nu ajungeam acasa, poate ca imi mureau si copiii!

Povestea Leontinei Banciu, primul om ucis la Revolutie. Sotul ei a povestit cu lux de amanunte cum a decurs ziua tragica ce le-a adus in cele din urma libertatea pe care au visat-o ani de zile. Ce s-a intamplat cu trupul ei? Povestea Leontinei Banciu, prima femeie impuscata la Revolutie Sotii Banciu au plecat de .

Miniserie documentara despre Revolutia din 1989, la History

O miniserie documentara despre Revolutia din 1989, care aduce in prim-plan marturiile a sase partici.

Editie speciala, inchinata Revolutiei Romane, la salonul literar Axis Libri

Vor fi lansate doua carti care, puse cap la cap, construiesc o radiografie interesanta a evolutiei societatii romanesti din decembrie 1989 pana in decembrie 2019.

VIDEO Parlamentul European a dezbatut o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei romane din decembrie 1989

Parlamentul European, reunit in sesiune plenara la Strasbourg, a dezbatut luni seara o rezolutie pentru comemorarea Revolutiei din decembrie 1989, chiar in ziua in care se implinesc 30 de ani de la debutul evenimentului ce a schimbat istoria Romaniei. Rezolutia ar urma sa fie adoptata in sedinta de joi a forului legislativ de la Strasbourg.

Putini romani stiu asta! Cine a fost prima victima a Revolutiei din 1989

Pe data de 17 decembrie 1989, in jurul pranzului, in Piata Libertatii din Timisoara s-au auzit primele focuri de arma. Luptele de strada dintre protestatari si militieni incepusera de cateva ore.

Proiectul rezolutiei referitor la Revolutia din 1989, prezentat in Parlamentul European: Se cere statului roman sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului, o necesitate absoluta pentru romani

Statul roman trebuie sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului Revolutiei. Aceata este una dintre cerintele formulate in proiectul de rezolutie privind evenimentele din decembrie 1989, prezentat,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )