Libnet.ro
UNICEF

13:46

Proiectul rezolutiei referitor la Revolutia din 1989, prezentat in Parlamentul European: Se cere statului roman sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului, o necesitate absoluta pentru romani

B1 B1,
Proiectul rezolutiei referitor la Revolutia din 1989, prezentat in Parlamentul European: Se cere statului roman sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului, o necesitate absoluta pentru romani

Statul roman trebuie sa intensifice eforturile pentru elucidarea adevarului Revolutiei. Aceata este una dintre cerintele formulate in proiectul de rezolutie privind evenimentele din decembrie 1989, prezentat,. continuă pe B1

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Dezbatere despre Revolutia din 1989, in Parlamentul European. Traian Basescu: Dorinta romanilor de a reveni intr-o Europa a valorilor a fost mult mai puternica decat teama de represiune (VIDEO)

O dezbatere despre Revolutia Romana are loc, luni, in Parlamentul European, la exact 30 de ani de la debutul evenimentelor din decembrie 1989. in discursul sustinut in sedinta legislativului UE,.

Miniserie documentara despre Revolutia din 1989, la History

O miniserie documentara despre Revolutia din 1989, care aduce in prim-plan marturiile a sase partici.

Recviemul de Verdi:Concert In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989 la Sala Radio

Vineri, 20 decembrie 19. 00), Sala Radio va fi scena unui concert-eveniment emotionant:In memoriam 30 de ani de la Revolutia din 1989. Orchestra Nationala Radio, sub bagheta dirijorului de origine italianaDAVID CRESCENZI- in prezent dirijor invitat al Operei din Dusseldorf Germania) -va interpreta una dintre partiturile monumentale ale muzicii clasice:Recviemul de Verdi.

La 30 de ani de la Revolutie, evenimentele din 1989 vor fi discutate in Parlamentul European. Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Luni, 16 decembrie, Revolutia Romana din 1989 va fi discutata in Parlamentul European, a anuntat europarlamentarul PMP, Traian Basescu, intr-o postare de pe Facebook, de sambata. Revolutia din Romania in.

Dezbatere despre Revolutia din 1989 in Parlamentul European. Eugen Tomac: in urma cu 30 de ani, milioane de romani au infruntat frica. Au iesit in strada pentru a cere ca Romania sa se rupa definitiv de un regim criminal (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a subliniat, in discursul pe care l-a sussinut, luni, in plenul Parlamentului European, in cadrul dezbaterii privind comemorarea a 30 de ani de la Revolutia Romana din decembrie.

Parlamentul European va avea o dezbatere despre Revolutia din Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat ca Parlamentul European va avea, luni, o dezbatere despre Revolutia din Romania, exact la la 30 de ani debutul acesteia la Timisoara. Toti cei 32 de parlamentari romani, indiferent de apartenenta politica, au putut sa faca propuneri pe proiectul de text si il vor sustine in plen, a anuntat Traian Basescu, relateaza News. ro.

Revolutionar din 1989, supus unei interventii chirurgicale extrem de dificile. I-a fost extirpata cu succes o tumoare hepatica

Un revolutionar din 1989 s-a trezit cu o tumoare hepatica de aproximativ 10 centimetri. Echipade specialisti de la un spital privat a reusit sa i-o extirpeze.

Revolutia din Romania, in dezbaterea Parlamentului European. Traian Basescu: Luni, la Strasbourg, va avea loc un eveniment unic

Parlamentul European va dezbate si va adopta o rezolutie despre Revolutia Romana din decembrie 1989, luni, in ultima sa sesiune plenara. Propunerea grupului PPE de a se introduce o dezbatere despre Revolutia.

30 ani de la Revolutia din decembrie 1989. Slujba oficiata la Patriarhie

O slujba de pomenire a eroilor martiri din Decembrie 1989 a fost oficiata luni la Catedrala patriarhala, in prezenta PF Daniel si a membrilor Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )