Libnet.ro
UNICEF

15:45

CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares Gigi Becali: Voi ataca decizia la Curtea de Apel

Hotnews Hotnews,
 CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares Gigi Becali: Voi ataca decizia la Curtea de Apel

CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Tribunalul Bucuresti a stabilit ca palmaresul din perioada 1947-2003 apartine CSA Steaua. Decizia nu este definitiva si finantatorul FCSB a declarat ca va fi atacata la Curtea de Apel. continuă pe Hotnews

BREAKING NEWS. CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares

CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Tribunalul Bucuresti a stabilit ca pa.

Lovitura teribila pentru FCSB si Gigi Becali. CSA a castigat palmaresul Stelei de la infiintare si pana in 2003

Decizia Tribunalului in procesul inceput pe 25 septembrie 2018 inseamna ca Gigi Becali detine doar palmaresul din ultimii 16 ani.

Gigi Becali a pierdut palmaresul Stelei

CSA Steaua a castigat azi, la Tribunalul Bucuresti, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la infiintare, 1947, pana in 2003. Decizia nu este una definitiva si poate fi atacata la recurs. Florin Talpan a.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a oferit prima reactie, in contextul in care Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti, din 1947 si pana in 2003, trebuie sa-i re.

Gigi Becali reactioneaza dupa pierderea palmaresului

Tribunalul Bucuresti a hotarat, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti din 1947 si pana in 2003 apartine celor de la CSA Steaua.

Adrian Bumbescu: Tot timpul palmaresul a fost la CSA Steaua

Prima reactie din tabara fostelor glorii care au imbracat tricoul Stelei Bucuresti a venit din partea lui Adrian Bumbescu, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a atribuit palmaresul istoric al clubului ros-albastru celor de la CSA Steaua pana in anul 2003.

Lovitura pentru Gigi Becali si FCSB. Palmaresul pana in 2003 apartine CSA Steaua!

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti de la infiintarea in 1947 si pana in 2003 apartine Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Razboi intern la CSA Steaua: Florin Talpan vrea sa fie comandantul clubului!

Victoria obtinuta, vineri, in disputa cu FCSB pe tema palmaresului istoric al clubului de fotbal Steaua il readuce in prim plan pe Forin Talpan.

Naval Group a castigat licitatia pentru dotarea Armatei Romanecu corvete multifunctionale

Asocierea dintre compania franceza Naval Group si Santierul Naval Constanta a fost declarata castigatoarea licitatiei pentru dotarea Armatei Romane cu corvete multifunctioale, informeaza G4.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )