Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

B1 B1,
Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a oferit prima reactie, in contextul in care Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti, din 1947 si pana in 2003, trebuie sa-i re. continuă pe B1

Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat pe pagina sa de socializare ca isi va dovedi nevinovatia in instanta, dupa ce a fosttrimis in judecatade catre DNA. Am luat act de.

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

CIA, prima reactie dupa pana majora prin care a trecut Facebook: Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu va putem ajuta Ce solutie le-a oferit utilizatorilor intelligence-ul american

Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA a reactionat dupa ce principalele retele sociale globale, Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp, au inregistrat o serie de probleme de functionare, ce au pus pe.

Ministrul Culturii, prima reactie dupa ce Ion Caramitru i-a cerut demisia: Nu m-am razbunat pe nimeni. Controlul nu il vizeaza pe el

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, dupa ce acesta a anuntat ca va trimite Corpul de Control la TNB. Ministrul Culturii a avut o interventie.

Lovitura teribila pentru FCSB si Gigi Becali. CSA a castigat palmaresul Stelei de la infiintare si pana in 2003

Decizia Tribunalului in procesul inceput pe 25 septembrie 2018 inseamna ca Gigi Becali detine doar palmaresul din ultimii 16 ani.

Serban Nicolae, prima reactie dupa mazilirea sa: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Serban Nicolae va fi inlocuit cu Liviu Lucian Mazilu la conducerea grupului PSD din Senat, a decis Comitetul Executiv al PSD. Senatorul PSD reactioneaza sarcastic pe Facebook. Oamenii mici au.

Adrian Bumbescu: Tot timpul palmaresul a fost la CSA Steaua

Prima reactie din tabara fostelor glorii care au imbracat tricoul Stelei Bucuresti a venit din partea lui Adrian Bumbescu, vineri, dupa ce Tribunalul Bucuresti a atribuit palmaresul istoric al clubului ros-albastru celor de la CSA Steaua pana in anul 2003.

CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares Gigi Becali: Voi ataca decizia la Curtea de Apel

CSA Steaua a castigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Tribunalul Bucuresti a stabilit ca palmaresul din perioada 1947-2003 apartine CSA Steaua. Decizia nu este definitiva si finantatorul FCSB a declarat ca va fi atacata la Curtea de Apel.

PRIMA REACTIE a seicului din Dubai dupa ce sotia sa a fugit cu cei doi copii si cu 35 de milioane de lire sterline

Seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum a avut o prima reactie publica, dupa ce una dintre sotiile sale a fugit cuc ei doi copii si 35 de milioane de lire sterline, la Londra. El a postat o poezie pe Instag.

Serban Nicolae, reactie dupa ce a fost mazilit de Dancila: Oamenii mici au doar satisfactii marunte

Oamenii mici au doar satisfactii marunte, este reactia senatorului PSD Serban Nicolae, dupa decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l inlocui de la sefia grupului social-democratilor din Senat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )