Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii va demara un program national de construire de crese

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CSEKE ATTILA: Ministerul Dezvoltarii va demara un program national de construire de crese

Ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, Cseke Attila, a declarat vineri, la Sfantu Gheorghe, ca anul acesta va demara un program national de construire de crese, mentionand ca Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana la acest capitol, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila: Anul acesta vrem deja sa pornim constructia de crese in Romania. in fiecare judet este nevoie sa construim crese

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, promite demararea, in acest an, a unui program national de construire de crese. Pentru asta, oficialul guvernamental spune ca vor fi schimbate normativele, care sunt in vigoare.

Cseke Attila: PNDL-ul nu mai e la pixul unui politician Avem mii de contracte de finantare pe obiective de investitii. Unde sunt nereguli vom lua masuri

Cseke Attila UDMR), ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, a declarat ca Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) nu mai e la pixul unui politician, ca azi sunt mii de.

Ministerul Dezvoltarii anunta un proiect privind relansarea consolidarii cladirilor cu risc seismic

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei elaboreaza un proiect de act normativ pentru alocarea sumei de un miliard de lei, in transe, pe o perioada de patru ani, in vederea consolidarii cladirilor cu risc seismic 1 si 2, a anuntat miercuri ministrul Cseke Attila, care a precizat ca investitia va servi un interes public - siguranta cetateanului in caz de cutremur.

Ministerul Dezvoltarii a semnat trei contracte pentru proiecte de cooperare cu Ucraina si Republica Moldova

Ministerul Dezvoltarii a semnat marti trei contracte de finantare, in valoare totala de peste 2 milioane de euro, in cadrul programelor de cooperare teritoriala Romania - Ucraina si Romania - Republica Moldova, pentru modernizarea sistemului medical de urgenta, achizitionarea unor echipamente pentru interventii in situatii de urgenta si eficientizarea pietei muncii, arata un comunicat de presa al institutiei.

CSEKE ATTILA: Nu sunt pesimist nici de felul meu, dar in acest Guvern chiar sunt optimist

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attilia, afirma ca este optimist in privinta bugetului de care ministerul pe care il conduce va beneficia in acest an, aratand ca, pentru investitii, bugetul nu va fi unul mai mic decat cel de anul trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )